Girly style: Τα looks της Ολίβια Κωνσταντινίδη στην Tulum


Girly style: Τα looks της Ολίβια Κωνσταντινίδη στην Tulum

Πάρε έμπνευση για να δημιουργήσεις χαριτωμένα girly looks για την άνοιξη.

Η Ολίβια Κωνσταντινίδη είναι ένα κορίτσι της μόδας με πολλούς ακόλουθους στο instagram που ωστόσο χρησιμοποιεί τον δημοφιλή λογαριασμό της για να μιλάει για θέματα που έχουν να κάνουν με την υγιεινή τροφή, την προστασία του περιβάλλοντος και την αγάπη προς τον εαυτό και το σώμα μας, απευθυνόμενη συνήθως στις γυναίκες και την πίεση που τους ασκεί η κοινωνία σε σχέση με τα πρότυπα ομορφιάς. 

Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο εξωτερικό αφού ταξιδεύει με τον σύντροφο της σε εξωτικούς προορισμούς όπως η Tulum στο Mexico, όπου τώρα είναι καλοκαίρι. 

Τώρα πλέον βρίσκεται στο Amsterdam αλλά μιας και κοντεύει το καλοκαίρι, αναζητήσαμε έμπνευση από τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά looks της στο Μεξικό μέσα από τις αναρτήσεις της στο instagram. 

Το style που υιοθέτησε αποπνέει θηλυκότητα δίνοντας σου inspo για να εντάξεις τα χρώματα στα επόμενα σου looks σου και να δεις την διάθεση σου να αλλάζει άμεσα. Φοράει mini φούστες, που είναι και τάση φέτος με oversized πουκάμισα και λευκά sneakers και συνθέτει stylish καθημερινά outfits που μπορείς να φορέσεις σε όλες σου τις βόλτες στην πόλη. 

Ακολουθούν τρία girly looks: 

Photo credits: Instagram @oliviacg
 

Tags ολιβια κωνσταντινιδου, μόδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7245 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3690 s // Total time: 3.0935 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X