Ζέτα Δούκα: Η νέα εκπομπή, η νευρική ανορεξία και η ψυχανάλυση που συνεχίζει να κάνει...


Ζέτα Δούκα: Η νέα εκπομπή, η νευρική ανορεξία και η ψυχανάλυση που συνεχίζει να κάνει...

Οι νέες δηλώσεις της ηθοποιού που συζητήθηκαν. 

Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στο ελλαδικό περιοδικό "Τηλέραμα" δεν δίστασε ούτε αυτή τη φορά να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα της νευρικής ανορεξίας το οποίο αντιμετώπισε στο παρελθόν, όπως δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι συνεχίζει να κάνει ψυχανάλυση. 

Συγκεκριμένα, και μιλώντας για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία η οποία κράτησε περίπου 12 χρόνια, ανέφερε μεταξύ άλλων: "Μέχρι να καταλάβουμε κάποια πράγματα για τον εαυτό μας, κάνουμε πολλές βλακείες. Όλα έχουν να κάνουν με το γνώθι σαυτόν. Και αυτό είτε στο μαθαίνουν οι γονείς και οι δάσκαλοι, είτε με πιο πολύ κόπο το μαθαίνεις μόνος σου αργότερα" ενώ όσον αφορά την ψυχανάλυση αποκάλυψε: "Συνεχίζω να κάνω. Δεν είναι κάτι που σταματάει, είναι κάτι που επαναφέρεις στη ζωή σου ακόμα και όταν δε το χρειάζεσαι".

Βέβαια, η ηθοποιός η οποία είχε περάσει στην Ιατρική σχολή της Θεσσαλονίκης και την οποία δεν ακολούθησε ποτέ, μίλησε και για τη νέα της εκπομπή στον Alpha Ελλάδος. "Όλα τα πράγματα στη ζωή κάνουν κύκλους. Αν και είχα περάσει Ιατρική, δεν πήγα, όμως η γνώση του ανθρώπινου σώματος και του μηχανισμού του ήταν κάτι που πάντα με ενδιέφερε. Κάποιοι άνθρωποι που τους γνωρίζω και τους ευχαριστώ σκέφτηκαν να κάνουν μια εκπομπή ιατρικού περιεχομένου. Είναι κοντά στις γνώσεις μου γιατί έχω σπουδάσει φυσιοθεραπεύτρια και έχω εργαστεί ως φυσιοθεραπεύτρια στο ΚΑΤ στο παρελθόν. Δεν είμαι σαφώς γιατρός αλλά γνωρίζω τους μηχανισμούς με τους οποίους κινείται το ανθρώπινο σώμα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η δραστηριότητά μου στην ΑΝΑΣΑ μου επιτρέπει να δω αυτό που λέγεται υγεία και από την πλευρά της ψυχολογίας. Το Alpha Check Up είναι μια εκπομπή με αντικείμενο το ευ ζην, την ποιότητα ζωής, τη διατροφή, την ψυχική και πνευματική υγεία. Ουσιαστικά αυτό είναι το αντικείμενο και η διαφορά αυτής της εκπομπής και αυτό ήθελα και εγώ να κάνω".

Tags Ζέτα Δούκα, νευρική ανορεξία


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2612 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3245 s // Total time: 2.5857 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X