Σπύρος Δημητρίου: Το παράπονο που έχει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη από εκείνον


Σπύρος Δημητρίου: Το παράπονο που έχει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη από εκείνον

Το αστείο σκηνικό για το πως γνώρισε πρώτη φορά τη σύζυγό του - \"Ήθελα να σηκωθώ και να φύγω...\"

Μια από τις ελάχιστες και σπάνιες συνεντεύξεις του παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ! ο σύζυγος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Σπύρος Δημητρίου.

Ο γνωστός Έλληνας δικηγόρος, αναφέρθηκε φυσικά στη σχέση και τον γάμο του με την τραγουδίστρια, και μεταξύ αυτών αποκάλυψε το παράπονο που έχει από εκείνον η επώνυμη σύζυγός του, αλλά και το απίστευτο σκηνικό που έζησε όταν την πρωτογνώρισε.

Διαβάστε ακόμα: Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Είναι έγκυος; Η απάντηση που δίνει ο σύζυγός της [βίντεο]

Xαρακτηριστικά στην ερώτηση για το αν γνώριζε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη ως τραγουδίστρια πριν παντρευτούν, απάντησε τα εξής: "Ε, βέβαια. Αλλά δεν είχα πάει σε συναυλία της και το έχει παράπονο! θα σου διηγηθώ κι ένα αστείο σκηνικό. Την είχα δει μία φορά ζωντανά κάπου το 2013 στην, Αρματα στις Σπέτσες (σ.σ, παραδοσιακή γιορτή του νησιού), αλλά την είχα δει αναγκαστικά γιατί στις εκδηλώσεις εκείνη τη χρονιά τραγουδούσε μόνο η Ελεωνόρα. (Γελάει.) Και άλλη μια φορά είχα πάει στην Ακτή Πειραιώς, όπου εμφανίζονταν ο Μαχαιρίτσας, ο Ζουγανέλης και ο Παπακωνσταντίνου και ο συχωρεμένος ο Μαχαιρίτσας είχε την προηγούμενη μέρα μια συναυλία στη Ρόδο, πλην όμως ήρθε στην Αθήνα μια θεομηνία και δεν μπόρεσε να ταξιδέψει με το αεροπλάνο, Μας ενημέρωσαν πριν από το πρόγραμμα ότι στη θέση του Μαχαιρίτσα θα εμφανιστεί εκτάκτως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ήθελα να σηκωθώ και να φύγω, αλλά με κράτησε η παρέα μου". 

Tags σπυρος δημητριου, διασημοι, ελεωνορα ζουγανελη, gossip, showbiz, celebrities, ζευγαρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9525 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3500 s // Total time: 2.3025 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X