Πρίγκιπας Κάρολος: Ενθουσιασμένος ζήτησε το menu που του έφτιαξε ο Λευτέρης Λαζάρου όταν βρέθηκε στην Αθήνα


Πρίγκιπας Κάρολος: Ενθουσιασμένος ζήτησε το menu που του έφτιαξε ο Λευτέρης Λαζάρου όταν βρέθηκε στην Αθήνα

\"Eμένα προσωπικά αυτό με έχει κάνει υπερήφανο\"

Τον ενθουσιασμό τους για τις επιλογές που γεύτηκε στο δείπνο για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση της 25ης Μαρτίου, που βρέθηκε στην Αθήνα, δεν έκρυψε ο πρίγκιπάς Κάρολος.

Το μενού που δόθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο επιμελήθηκε ο διακεκριμένος και γνωστός Έλληνας chef, Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος φρόντισε να αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους επίσημους καλεσμένους.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ ο Λευτέρης Λαζάρου προέβη σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη η οποία αφορούσε στο γεγονός πως ο Πρίγκιπας Κάρολος ενθουσιάστηκε με όσα έφαγε και το παλάτι ζήτησε τις συνταγές.

Συγκεκριμένα σχολίασε τα εξής: "Ζήτησαν όλο το μενού όχι μόνο μία συνταγή και αυτό μας κάνει περήφανους και αρεστούς γιατί χωρέσαμε όση περισσότερη Ελλάδα μπορούσε σε ένα πιάτο. Ήταν τέσσερα πιάτα μαζί με το γλυκό. Αντιλαμβάνεστε ότι εμένα προσωπικά αυτό με έχει κάνει υπερήφανο. Βοηθώντας τον πρωτογενή τομέα πάντα γιατί ο στόχος ενός μάγειρα ξέρετε όταν συνταγογραφεί είναι η ανάπτυξη το πρωτογενή τομέα. Αυτά πάνε χέρι με χέρι. Πάντα ο στόχος μου, η έμπνευσή μου ήταν τα τοπικά προϊόντα, η Ελλάδα με εμπνέει εμένα".

Tags gossip, showbiz, celebrities, Λευτέρης Λαζάρου, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, μενού


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0349 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2855 s // Total time: 2.3204 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X