Demy: Αποκάλυψε το λόγο που δεν έχει δει την εμφάνισή της στη Eurovision μετά από τέσσερα χρόνια [βίντεο]


Demy: Αποκάλυψε το λόγο που δεν έχει δει την εμφάνισή της στη Eurovision μετά από τέσσερα χρόνια [βίντεο]

\"Δεν λέω το τραγούδι στα live μου\".

Στo “House of Fame” “εισέβαλε” η Demy  στο καθημερινό επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το απόγευμα της Πέμπτης, 22 Απριλίου, μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ.

Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, βρέθηκε στη μουσική ακαδημία για να δώσει συμβουλές στην Κόνι, η οποία στο αποψινό live show θα τραγουδήσει το κομμάτι της “Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια”.

Διαβάστε ακόμα: Demy: Aποκάλυψε πως από μικρό παιδί πάσχει από ψυχική νόσο [βίντεο]

Λίγο πριν αρχίσει τις πρόβες με τη διαγωνιζόμενη, η Demy θέλησε να συνομιλήσει και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, δίνοντάς τους μερικά tips για το πώς να καταφέρουν να πέτυχουν τους μουσικούς τους στόχους.

Ανάμεσα σε όλα όσα είπε, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στη Eurovision, και στο γεγονός πως μετά από τέσσερα χρόνια, ακόμη δεν θέλησε να δει την εμφάνισή της στη σκηνή, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Αγχώθηκα και ζορίστηκα τόσο πολύ που απλά το έχω διαγράψει. Ακόμη δεν έχω ανοίξει βίντεο να ακούσω την εμφάνιση και έχουν περάσει τρία χρόνια και… Δεν λέω το τραγούδι στα live μου. Πέρασα πολύ πολύ πίεση και ζορίστηκα πολύ. Ήταν φανταστική εμπειρία απλά θα ήθελα να την έχω πιο καθαρά στο μυαλό μου και να έχω περάσει καλά…". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, demy, eurovision


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1955 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2639 s // Total time: 3.4593 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X