Αυτά είναι τα πιο εκλεπτυσμένα χτενίσματα της Βασίλισσας Ελισάβετ που λατρέψαμε


Αυτά είναι τα πιο εκλεπτυσμένα χτενίσματα της Βασίλισσας Ελισάβετ που λατρέψαμε

Οι εμφανίσεις της που ξεχώρισαν στο πέρασμα του χρόνου.

Tα 95 της χρόνια έκλεισε χθες, Τετάρτη, 21 Απριλίου, η βασίλισσα Ελισάβετ και σίγουρα τα πέρασε πολύ διαφορετικά απ’ ότι συνήθιζε τα προηγούμενα χρόνια μιας και βρίσκεται σε πένθος μετά το θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, πρίγκιπα Φίλιππου.

Επί της ευκαιρίας λοιπόν των γενεθλίων της, η madamefigarocy, έκανε μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν και πέρα από τις πάντοτε κομψές της εμφανίσεις διαπιστώσαμε πως τα μαλλιά της ήταν και είναι πάντα εκλεπτυσμένα, χτενίσματα και αξεσουάρ που μπορούν να εμπνεύσουν τη γυναίκα του σήμερα χαρίζοντας της εντυπωσιακά looks.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Ελισάβετ: Με αυτό το σημείωμα αποχαιρέτησε τον σύζυγό της και μας συγκίνησε [εικόνες]

Αξίζει να αναφέρουμε πως υπεύθυνος για την περιποίηση της κόμης της Βρετανίδας βασίλισσας είναι ο πιστός κομμωτής της, Ίαν Καρμάικλ, ο οποίος επί 23 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της. Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει πως τη χτενίζει δύο φορές την εβδομάδα ενώ την ακολουθεί σε όλες τις κατοικίες της εντός της χώρας αλλά και στα ταξίδια της στο εξωτερικό.

Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί το ίδιο χτένισμα και κόψιμο τολμώντας να κάνει μόνο μικροαλλαγές ενώ μεγάλη της αγάπη είναι τα καπέλα. Παράλληλα, οι εμφανίσεις με τις βασιλικές κορώνες δεν μπορούν να αφήσουν κανένα αδιάφορο. Τέλος, αν προσέξει κανείς, στις χαλαρές προσωπικές της βόλτες επιλέγει floral φουλάρια.

Δείτε στη madamefigarocy τα έξι hair looks της Βασίλισσας Ελισάβετ. 

Photo Credits: EPA

Tags βασίλισσα Ελισάβετ, gossip, showbiz, celebriites, μαλλιά, hairlooks, hairlooks.


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6776 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3023 s // Total time: 2.9799 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X