"Survivor": Αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς - Οι πανηγυρισμοί της μπλε ομάδας [βίντεο]


"Survivor": Αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς - Οι πανηγυρισμοί της μπλε ομάδας [βίντεο]

Η αποχώρηση που περίμεναν οι μπλε διακαώς.

Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης, 21 Απριλίου, οι τηλεθεατές της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, στο reality επιβίωσης “Survivor”.

Αρχικά οι Κόκκινοι επέστρεψαν στις νίκες αφού με το σκορ 10-5 κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας, το οποίο κατείχαν εδώ και εβδομάδες συνεχόμενα οι μπλε, και συνομίλησαν μέσω μηνυμάτων με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με τη συγκίνηση να είναι έκδηλη.

Το highlight της βραδιάς ήταν το συμβούλιο του νησιού, όπου εκεί οι παίκτες και οι τηλεθεατές ανέμεναν το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, το οποίο θα ανακοίνωνε ποιος από τους τρις παίκτες ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο, Γιώργο Ασημακόπουλο και Αλέξη Παππά θα επέστρεφε πίσω στην Ελλάδα.

Έτσι, τέλος στην αναμονή έβαλε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, καθώς αποκάλυψε πως ο Αλέξης Παππάς θα ήταν αυτός που θα εγκατέλειπε το reality επιβίωσης.

Η αντίδραση φυσικά των μπλε και συγκεκριμένα του James, Νίκου και Κώστα Παπαδόπουλου ήταν ολοφάνερη αφού, πανηγύρισαν και ανακουφίστηκαν με το αποτέλεσμα που μόλις είχαν ακούσει. Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Αλέξης Παππάς, survivor, αποχωρηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9033 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2579 s // Total time: 3.1612 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X