Ανείπωτος θρήνος για το αστέρι του NBA Scottie Pippen – "Έφυγε" ο γιος του!


Ανείπωτος θρήνος για το αστέρι του NBA Scottie Pippen – "Έφυγε" ο γιος του!

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από ανάρτηση στα social media  

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του βιώνει τα τελευταία 24ωρα ο άσος του NBA, Scottie Pippen, καθώς την Κυριακή, 18 Απριλίου “έφυγε” από τη ζωή ο 33χρονος γιος του Antron.

Ο μπασκετμπολίστας ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα μέσα από σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, επισημαίνοντας πως ο πρωτότοκος γιος του υπέφερε από χρόνιο άσθμα. 

“Είμαι συντετριμμένος ανακοινώνοντας πως χθες, αποχαιρέτησα τον πρωτότοκο γιο μου, Antron. Οι δυο μας μοιραζόμασταν την ίδια αγάπη για το μπάσκετ και είχαμε αμέτρητες συζητήσεις για το παιχνίδι. Ο Antron υπέφερε από χρόνιο άσθμα και αν δεν το είχε, πιστεύω πραγματικά ότι θα τα κατάφερνε στο NBA. Δεν το άφησε ποτέ να τον ρίξει, ο Antron παρέμενε θετικός και δούλευε σκληρά και είμαι τόσο περήφανος για τον άντρα που έγινε. Σας παρακαλώ βάλτε τη μητέρα του, Karen και την οικογένεια και τους φίλους του στις σκέψεις και στις προσευχές σας. Μία ευγενική και όμορφη ψυχή έφυγε τόσο νωρίς. Σε αγαπώ γιε μου. Ξεκουράσου μέχρι να συναντηθούμε ξανά”, έγραψε ο γνωστός καλαθοσφαιριστής στην ανάρτησή του. Δείτε πιο κάτω τις εικόνες που μοιράστηκε με το αγόρι του: 


 

Tags scottie pippen, γιος, θανατος, διασημοι, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2904 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3552 s // Total time: 2.6456 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X