Βραβεία Bafta 2021: Με 6 βραβεία συνολικά για τη Nova Cyprus!


Βραβεία Bafta 2021: Με 6 βραβεία συνολικά για τη Nova Cyprus!

Διαβάστε αναλυτικά

Σε συνέχεια της εικονικής τελετής των βραβείων Bafta, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στο Royal Albert Hall του Λονδίνου και μεταδόθηκε LIVE από τα κανάλια Novacinema, τέσσερις συνολικά ταινίες που θα προβληθούν από τη Nova το προσεχές διάστημα απέσπασαν βραβεία σε όλες τις  κορυφαίες κατηγορίες!
 
Αναλυτικότερα, στο «Promising Young Woman» απονεμήθηκε το Βραβείο Καλύτερης Βρετανικής Ταινίας, ενώ η συγγραφέας και σκηνοθέτης του «Emerald Fennell» απέσπασε το βραβείο Πρωτότυπου Σεναρίου.

Ο Sir Anthony Hopkins κέρδισε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «The Father», ενώ η ταινία απέσπασε επίσης και το βραβείο Διασκευασμένου Σεναρίου. 

Ο Daniel Kaluuya κέρδισε το Bafta Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «Judas and the Black Messiah». Η ταινία «Tenet» του Christopher Nolan πήρε το βραβείο των Ειδικών Οπτικών Εφέ.

Όλες οι παραπάνω ταινίες αποτελούν μέρος του προγράμματος των καναλιών Novacinema για το 2021 & 2022!

Οι συνδρομητές της Nova Cyprus θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα, Δευτέρα 12 Απριλίου, στις 21:00, το Opening Night και στη συνέχεια την 74η Τελετή Απονομής Βρετανικών Κινηματογραφικών Βραβείων, με ελληνικούς υπότιτλους, αποκλειστικά από το Novacinema1HD.

Tags bafta 2021, nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0320 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3390 s // Total time: 2.3710 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X