Πέντε υπέροχοι τρόποι για να δέσεις το ίδιο φουλάρι στα μαλλιά!


Πέντε υπέροχοι τρόποι για να δέσεις το ίδιο φουλάρι στα μαλλιά!

Must have item του καλοκαιριού!  

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα δούμε το θερμόμετρο να ξεπερνάει τους 30°C, oh no,  και σίγουρα θα ψάχνουμε λύσεις για να δείχνουμε περιποιημένες και στιλάτες με τα μαλλιά μαζεμένα.

Το φουλάρι είναι από τα πιο must γυναικεία αξεσουάρ για το καλοκαίρι, ειδικά για όσες δεν φορούν καπέλα. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να κρατήσεις τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο σου, ακόμη και στην παραλία, και να δείχνεις πάντα στιλάτη, όλες τις ώρες της ημέρας.

Με τέτοια ζέστη όχι μόνο δεν θέλεις να πιάσεις πιστολάκι, αλλά δεν έχει και νόημα αφού κάθε μέρα μπορεί να είσαι στη θάλασσα και να χρειάζεσαι ένα χτένισμα εύκολο, γρήγορο και βολικό. 

Στην αγορά θα βρεις άπειρες επιλογές από χρωματιστά φουλάρια, με patterns, μονόχρωμα, μικρά και μεγάλα και σε προσιτές τιμές. Σήμερα επέλεξα να σου δείξω πώς να φορέσεις το ίδιο φουλάρι με πέντε διαφορετικούς τρόπους και αυτόματα να αναβαθμίσεις το σύνολο σου. 

Enjoy!  

Love,

K. 

xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, Ομορφια, φουλαρι, μαλλιά, ιδεες, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8966 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3989 s // Total time: 2.2955 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X