Ολυμπία Χοψονίδου: Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο [εικόνα]


Ολυμπία Χοψονίδου: Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο [εικόνα]

Ποζάρει με τους ορούς το γνωστό μοντέλο.

Την αποκάλυψη πως βρίσκεται στο νοσοκομείο έκανε η Ολυμπία Χοψονίδου μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, το πρωί της Τρίτης, 13 Απριλίου.

Το γνωστό μοντέλο με story που έκανε, μας ενημέρωσε για την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, αναρτώντας εικόνα της στην οποία την βλέπουμε στο κρεβάτι του πόνου και με ορό στο χέρι.

Ωστόσο η ίδια φρόντισε παράλληλα να καθησυχάσει τους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας πως όλα είναι καλά.

Διαβάστε ακόμα: Ολυμπία Χοψονίδου: Αναφέρει τα προβλήματα στην υγεία της μετά τις έξι εγκυμοσύνες [εικόνα]

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η Ολυμπία Χοψονίδου, έκανε γνωστά τα προβλήματα υγείας της, δηλώνοντας τα ακόλουθα: "Εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα".

Και είχε προσθέσει: "Eπισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά". Δείτε την εικόνα πιο κάτω:

Tags διασημοι, Ολυμπία Χοψονίδου, gossip, showbiz, celebrities, νοσοκομειο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6127 s (290 Queries.) // Parse time: 0.2731 s // Total time: 3.8859 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X