Χριστίνα Κεφαλά: Ρίχνει τα "καρφιά" της για τον Σάκη στις πρώτες της δηλώσεις [βίντεο]


Χριστίνα Κεφαλά: Ρίχνει τα "καρφιά" της για τον Σάκη στις πρώτες της δηλώσεις [βίντεο]

\"Είναι χειριστικός...θα εκμεταλλευτεί πολλά πράγματα για να φανεί\".

Τις πρώτες της δηλώσεις αμέσως μετά την αποχώρηση της από το “Survivor”, έκανε η Χριστίνα Κεφαλά το μεσημέρι της Δευτέρας, 12 Απριλίου, στην εκπομπή “Love it”.

Η πρώην παίκτρια των μπλε, μίλησε για την εμπειρία της μέσα στο reality επιβίωσης, τους συμπαίκτες της, Nίκο και James, ενώ “αδειάζει”, ρίχνοντας τα “καρφιά” της στον Σάκη Κατσούλη.

Συγκεκριμένα όλα όσα είπε είναι τα ακόλουθα: "Δεν υπήρχε αρκετός χώρος στην καλύβα επειδή είχαν απλωθεί και πήγα και κοιμήθηκα με τον Τριαντάφυλλο. Ο Σάκης ήθελε να τα ρίξει σε μένα για να φανεί στην τηλεόραση πως έχω εγώ το πρόβλημα και εκείνος είναι αυτός που τα ενώνει όλα".

"[...]Δεν έριξα ευθύνες στον Νίκο που με ψήφισε ότι το έκανε επίτηδες. Με πειράξει που όταν γύρισα από το νοσοκομείο ο Νίκος δε μου ζήτησε συγγνώμη. Είδα πως δεν χάρηκαν πολύ που γύρισα από το νοσοκομείο. Ο James με κατέβασε δυο φορές από τη βάρκα και μου το χτύπαγε σε δύο συμβούλια. Ο Ταβλαδάκης είχε πει κάτι στα παιδιά από τι συμβαίνει έξω και ότι είναι μισητοί, είχε έρθει διαβασμένος.

Ο Σάκης δεν είναι και το πιο ήρεμο παιδί. Ο Σάκης έλεγε πως δεν είχε κάτι μαζί μου. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τον εμπιστευτώ. Είναι και λίγο για το φαίνεσθαι. Είναι χειριστικός. Μπορεί να εκμεταλλεύονταν καταστάσεις για να φανεί. Ο Σάκης έχει σκοπό να πάει τελικό. Σίγουρα θα εκμεταλλευτεί πολλά πράγματα για να φανεί". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags Χριστίνα Κεφαλα, διασημοι, σακης κατσουλης, gossip, showbiz, celebrities, καρφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4766 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2399 s // Total time: 2.7165 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X