Πέθανε ο Πρίγκιπας Φίλιππος


Πέθανε ο Πρίγκιπας Φίλιππος

Η έκτακτη είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Η ανακοίνωση από το παλάτι.

Μια δυσάρεστη είδηση εξέδωσε το παλάτι του Buckingham πριν από λίγη ώρα. Ο δούκας του Εδιμβούργου, πρίγκιππας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών και βύθισε στο πένθος και τη θλίψη την οικογένειά του.

Μέσα στον Φεβρουάριο, και πιο συγκεκριμένα στις 17 Φεβρουαρίου έγινε γνωστό πως ο Φίλιππος την Τρίτη στις 15 Φεβρουρίου εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII "ως προληπτικό μέτρο" μετά από αδιαθεσία. Μια πηγή του παλατιού είχε αναφέρει στο BBC ότι ο δούκας πήγε στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο, όπου έγινε δεκτός μετά από συμβουλές του γιατρού του. Θα παρέμενε στο νοσοκομείο για λίγες μέρες παρατήρησης και ανάπαυσης και έπειτα θα έπαιρνε εξιτήριο.

Ωστόσο οι μέρες περνούσαν και ο Φίλιππος παρέμενε στο νοσοκομείο, πάντα με τις δηλώσεις να είναι καθησυχαστικές. Την 1η Μαρτίου ο δούκας του Εδιμβούργου πήρε εξιτήριο με προορισμό ένα άλλο ιδιωτικό θεραπευτήριο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, μεταφέρθηκε από το King Edward VII στο St Bartholomew, προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του και να υποβληθεί εν τέλει σε επέμβαση για την καρδιά του.

Η μεταφορά έγινε με ασθενοφόρο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ το ανακοινωθέν έκανε λόγο για προυπάρχουσα πάθηση καρδιολογικής φύσεως, την οποία οι γιατροί ήθελαν να παρακολουθήσουν. Ο Royal expert Phil Dampier ανέφερε: "Είναι πολύ θετικό το ότι μεταφέρεται σε άλλο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Το ανησυχητικό θα ήταν να πήγαινε στο σπίτι έτσι. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει σύντομα καλά".

Δυστυχώς όμως, τα πράγματα δεν φάνηκαν να είναι τόσο καλά και καθησυχαστικά, με τον δούκα του Εδιμβούργου να φεύγει απρόσμενα από τη ζωή στην ηλικία των 99 ετών αλλά έχοντας ζήσει τα πάντα.

Στην ανακοίνωση του παλατιού αναφέρονται τα εξής: "Είναι με μεγάλη της λύπη που η Αυτού Μεγαλειότης η βασίλισσα ανακοινώνει τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, του Δούκα του Εδιμβούργου, Φίλιππου".

 

πηγή: queengr

Tags πριγκιπας φιλιππος, διασημοι, θανατος, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1828 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3932 s // Total time: 2.5760 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X