Πρώην παίκτρια του "Survivor" αποκαλύπτει: "Ήταν σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δύο μαμάδες" [βίντεο]


Πρώην παίκτρια του "Survivor" αποκαλύπτει: "Ήταν σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δύο μαμάδες" [βίντεο]

\"Ο πατέρας μου ήταν παντρεμένος με δυο γυναίκες\".

Kαλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night Show", παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης, 8 Απριλίου σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πρώην παίκτρια του "Survivor". 

Πρόκειται για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για την οικογένεια της και αποκάλυψε πως ο πατέρας της ήταν παντρεμένος με δύο γυναίκες, κάτι που επιτρέπεται στη Νιγηρία. Μάλιστα, έκανε γνωστό πως η δεύτερη σύζυγος του πατέρα της έμενε στο σπίτι τους κι έτσι μεγάλωσε με δύο μητέρες.

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε: "Ήταν δύσκολες οι συνθήκες τότε και μεγάλωσα με δύο μαμάδες γιατί ο πατέρας μου έκανε δύο γάμους κι οι δύο μαμάδες έμενα μαζί. Επιτρέπεται αυτό στη Νιγηρία να έχεις πολλές γυναίκες. Ο παππούς μου είχε 9 γυναίκες. Έχω όμορφες αναμνήσεις από τους γονείς μου γιατί μας μεγάλωσαν με ήθος κι αξιοπρέπεια. Είναι σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δύο μαμάδες γιατί όταν ερχόταν ο μπαμπάς μου κι ήμασταν και τα έξι αδέρφια, ήταν περίεργο με την μαμά μου να είναι από την μία μεριά και την μητριά μου από την άλλη. Όταν πέθανε ο μπαμπάς μου, οι δύο γυναίκες χωρίστηκαν κι η μητριά μου είναι στην Ισπανία. Δεν έχω επικοινωνία μαζί της γιατί δεν την συμπάθησα πολύ. Ήταν σαν να είχε επέμβει στον γάμο των γονιών μου". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags Ελίζαμπεθ Ελέτσι, διασημοι, survivor, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8609 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3382 s // Total time: 3.1991 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X