Μερκής - Κυριάκου: Η μετακόμιση σε νέο σπίτι [εικόνες]


Μερκής - Κυριάκου: Η μετακόμιση σε νέο σπίτι [εικόνες]

Αυτός είναι ο λόγος που αναζητούν καινούργια στέγη.

Σε αποκαλύψεις για την οικογένεια της και για την προσωπική της ζωή έκανε η Άντρεα Κυριάκου, μέσα από το instagram της, χθες, Πέμπτη, 8 Απριλίου.

Χαρακτηριστικά η Κύπρια ραδιοφωνική παραγωγός, απάντησε στις ερωτήσεις που δέχθηκε από τους ακόλουθούς της, χρησιμοποιώντας το question sticker, και αναφέρθηκε στο γεγονός πως μετακομίζουν προσεχώς στη γενέτειρα τους, τη Λεμεσό.

Διαβάστε ακόμα: Άντρεα Κυριάκου: Επιμελήθηκε μόνη της το νεο hair look του γιου της Λαμπρινού [εικόνες]

Σε αμέσως επόμενη ερώτηση, η Άντρεα Κυριάκου, κλήθηκε να αναφερθεί για το αν θα υπάρξουν δυσκολίες για αυτή τους την απόφαση, λόγω της απόστασης που θα υπάρχει με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, αποκαλύπτοντας μεταξύ αυτών και το ενδεχόμενο να μεγαλώσουν την οικογένεια τους.  

Στη συγκεκριμένη ερώτηση απάντησε τα εξής η επώνυμη Κύπρια: “Oι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε μακριά από την οικογένεια μας, νομίζω είναι περισσότερες από το πήγαινε – έλα, Λευκωσία – Λεμεσό. Με το φόρτο εργασίας και των δυο και τις ώρες που θέλω να περνάω με το μωρό(δουλεύουμε και παρέα), χρειαζόμαστε κοντά την οικογένεια μας. Ειδικά εάν θα μεγαλώσει”. Δείτε τις εικόνες πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, αντρεα κυριακου, μετακομιση, διασημοι, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1887 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3714 s // Total time: 2.5601 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X