Ανακάλυψε τη δική σου ρουτίνα περιποίησης σώματος με προϊόντα Collistar!


Ανακάλυψε τη δική σου ρουτίνα περιποίησης σώματος με προϊόντα Collistar!

Μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για κάθε ανάγκη που καταπολεμά τις ατέλειες που προκαλούνται από την κυτταρίτιδα.

H Collistar, πρωτοπόρος στα ιταλικά perfumeries, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων φροντίδας σώματος, ultra-avant-garde! Λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες απαιτήσεις του γυναικείου σώματος, η Collistar, δημιούργησε μια σειρά προϊόντων για κάθε ανάγκη.

Με το καλοκαίρι να είναι όλο και πιο κοντά, η Collistar παρουσιάζει ένα οδηγό περιποίησης σώματος, ο οποίος περιλαμβάνει το πιο προηγμένο και αποτελεσματικό πρόγραμμα καταπολέμησης των ατελειών που προκαλούνται από την κυτταρίτιδα! Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων της, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες:

ANTICELLULITE CRYO-GEL - Ενισχυμένη φόρμουλα: για δέρμα με όψη σαν φλούδα πορτοκαλιού, βαριά πόδια και/ή εύθραυστα αγγεία

Ένας νέος συνδυασμός δραστικών συστατικών για μια σφαιρική στρατηγική κατά της κυτταρίτιδας.

Κρύο Αποτέλεσμα: Δημιουργεί μια αίσθηση ελαφρότητας, κυρίως στα πόδια.

Αρωματοθεραπεία: Τα αιθέρια έλαια δημιουργούν μια αίσθηση ευεξίας.

Ενισχυμένη δράση ανόρθωσης: Τα φυτικά Alpha-hydroxy οξέα ανυψώνουν το δέρμα και μειώνουν τις ατέλειες. Το Centella Asiatica διασφαλίζει ότι το δέρμα ανυψώνεται με την πάροδο του χρόνου. Ενισχυμένη δράση κατά της κυτταρίτιδας με ροζ πιπέρι και καφεΐνη:

• Περιορίζουν το σχηματισμό ώριμων λιποκυττάρων.

• Αποτρέπουν τη συσσώρευση νέων λιπιδίων.

• Βοηθούν στην απαλλαγή από το υπάρχον λίπος.

Τα φυτικά εκχυλίσματα συνδυάζονται με εκχύλισμα πράσινου καφέ που έχει υποστεί ζύμωση, για να σταματήσει η συσσώρευση υγρών.

ANTICELLULITE THERMAL CREAM: για δέρμα με μόνιμα ορατή όψη φλούδας πορτοκαλιού και χαλαρούς ιστούς

Ενισχυμένη δράση κατά της κυτταρίτιδας. Τα θαλάσσια φύκη και τα εκχυλίσματα φυτών εγγυώνται στοχευμένη δράση καταπολέμησης των τοπικών αποθεμάτων λίπους.

Ενισχυμένη συσφικτική δράση: Ο συνδυασμός του εκχυλίσματος της καστανιάς και των φυτικών ελαίων προσφέρει τονικότητα και ελαστικότητα στο δέρμα. Το ιαματικό και θαλασσινό νερό αναζωογονούν τους ιστούς.

Αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας: Το Fomblin HC® 25 διατηρεί τα ενεργά συστατικά παρατείνοντας τη δράση τους.

ANTICELLULITE DRAINING GEL-MUD:  για κατακράτηση υγρών και τοπικές αποθήκες λίπους

Μια καθημερινή θεραπεία που δεν ξεπλένεται και συνδυάζει τα οφέλη της λάσπης κατά της κυτταρίτιδας και την εξαιρετική αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας Slim-Drone® η οποία κατευθύνεται στο στόχο της, σαν drone, χτυπώντας στην καρδιά των λιποκυττάρων.

Αδυνάτισμα/Κατά της κυτταρίτιδας: Το Slim-Drone® περιέχει ένα ισχυρό λιποδιαλυτικό ενεργό συστατικό το οποίο ελευθερώνει μέσα στα λιπώδη κύτταρα.

Αποστράγγιση και αποτοξίνωση: Η λευκή λάσπη και η εσκίνη βοηθούν στην αφαίρεση της περίσσειας υγρών και τοξινών.

PURE ACTIVES ANTICELLULITE CAPSULES: για επίμονη και έντονη κυτταρίτιδα

Δράση αποστράγγισης: Οι κάψουλες μιας χρήσης περιέχουν τα δύο πιο αποτελεσματικά δραστικά συστατικά κατά της κυτταρίτιδας, καφεΐνη και εσκίνη στην καθαρότερη μορφή τους. Απαλλαγμένες από νερό και συντηρητικά, μπορούν να διατηρούνται άθικτες μέχρι να χρησιμοποιηθούν.

ANTICELLULITE ‘SLIMMING’ SUPERCONCENTRATE NIGHT TREATMENT: για κατακράτηση υγρών, αποθήκες λίπους και όψη φλούδας πορτοκαλιού

Το πρώτο προϊόν με φόρμουλα διπλής δράσης, κατά της κυτταρίτιδας και θεραπεία αδυνατίσματος κατά τη διάρκεια της νύκτας. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση θαλασσινού αλατιού και το αποκλειστικό Cell-Nocturne System®, η επαναστατική φόρμουλα χρησιμοποιεί τους βιορυθμούς του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύκτας για να ανασχηματίσει το δέρμα και να καταπολεμήσει την επίμονη κυτταρίτιδα.

Η θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, μπορεί να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική ακολουθώντας τη ρουτίνα που προτείνει η Collistar:

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ

Απολέπισε το δέρμα μια ή δύο φορές την εβδομάδα, για πιο λείο δέρμα και για να το προετοιμάσεις για επακόλουθες θεραπείες.

Η Collistar ως σχεδιαστής της ασυναγώνιστης σειράς Talasso-Scrub, δημιούργησε πέντε αποκλειστικά προϊόντα απολέπισης που περιέχουν διαφορετικούς τύπους θαλάσσιων αλάτων και αιθέριων ελαίων συνδυάζοντας και χρησιμοποιώντας τα οφέλη της θάλασσας (θαλασσοθεραπεία) και τα καθαρότερα αιθέρια έλαια (αρωματοθεραπεία).

• ENERGIZING TALASSO-SCRUB

• ANTI-WATER TALASSO-SCRUB

• ANTI-AGE TALASSO-SCRUB

• FIRMING TALASSO-SCRUB

• TONING TALASSO-SCRUB

 ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ

Η Collistar προσφέρει ειδικές θεραπείες σύσφιξης, αδυνατίσματος ή ελαστικότητας καθημερινά, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Στη γκάμα προϊόντων της μπορείς να βρεις προϊόντα ιδανικά για ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, δέρμα το οποίο έχει χάσει την ελαστικότητα του αλλά και χαλαρό δέρμα και συσσωρευμένο λίπος.

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ;

H Collistar παράλληλα προσφέρει και ειδικές θεραπείες και για άλλες κρίσιμες περιοχές όπως το στήθος, κοιλιά, γοφοί, γλουτοί και χέρια. Μέρος της σειράς προϊόντων σώματος της Collistar είναι και η ποικιλία προϊόντων καθαρισμού και αποσμητικών.

Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα περιποίησης σώματος της Collistar στην ιστοσελίδα: www.collistar.gpetrou.com.cy

Θα βρεις τα προϊόντα της Collistar σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλες τις πόλεις. Τοπικός Αντιπρόσωπος: Γεώργιος Πέτρου Λτδ. Τηλ: 22757277.

Tags Collistar, body, beauty, cellulite, κυτταρίτιδα, Σώμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8957 s (280 Queries.) // Parse time: 0.3017 s // Total time: 3.1974 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X