Κώστας Καζάκας: Ο γιος του, Μιχάλης, αποκαλύπτει γιατί έκρυβε το επίθετό του


Κώστας Καζάκας: Ο γιος του, Μιχάλης, αποκαλύπτει γιατί έκρυβε το επίθετό του

\"...κάποια παιδιά είπαν τα σχόλια τους\".

 Συνέντευξη στο περιοδικό “DownTown” και στη δημοσιογράφο, Τάνια Νεοκλέους, παραχώρησε για πρώτη φορά ο Κώστας Καζάκας μαζί με τον γιο του, Μιχάλη.

Πατέρας και γιος μίλησαν για την προσωπική του ζωή, την επαγγελματική τους συνεργασία αλλά και για το πώς είναι η σχέσεις του.

Ο νεαρός ηθοποιός ακολουθώντας τα μονοπάτια του πατέρα του, στην υποκριτική, σχολίασε για το πώς ήταν το κλίμα στη σχολή όταν σπούδαζε και αν το επίθετό του επηρέασε τις σχέσεις που είχε κάνει εκεί.

Χαρακτηριστικά, ο Μιχάλης Καζάκας σχολίασε: “Στην αρχή το επίθετό μου με έκανε να αισθάνομαι αρκετά άβολα, διότι μπαίνοντας τον πρώτο καιρό στα μαθήματα, κάθε καθηγητής, που με συναντούσε, μου έλεγε να δώσω φιλιά στον πατέρα μου ή ότι είχαν δουλέψει μαζί και τον αγαπούσαν”.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: “Έτσι είχα αποφασίσει να αποφεύγω να αναφέρω το επίθετό μου και να συστήνομαι μόνο ως Μιχάλης. Ήθελα να γνωρίσουν εμένα πρώτα, πάρα να απολαμβάνω την αποδοχή λόγω του ονόματός του πατέρα μου. Υπήρξαν βέβαια κάποια παιδιά που είπαν τα σχόλια τους, όμως αυτό έγινε πριν γνωρίσουν ποιος είμαι στα αλήθεια. Πλέον είμαστε οι καλύτεροι φίλοι με αυτούς”.

Tags Κώστας Καζάκας, διασημοι, γιος, μιχαλης, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0013 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3237 s // Total time: 2.3250 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X