Ιωάννα Μαλέσκου: Το δημόσιο ξέσπασμα για τα σχόλια τύπου "Κάνε ένα παιδί…”


Ιωάννα Μαλέσκου: Το δημόσιο ξέσπασμα για τα σχόλια τύπου "Κάνε ένα παιδί…”

\"Τρομάζω με \"ανθρώπους\" που...\"

Tην έντονη ενόχλησή της για τα σχόλια που γίνονται από followers της, δεν έκρυψε η Ιωάννα Μαλέσκου, την Δευτέρα, 5 Απριλίου, σε σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα, γίνεται δέκτης πολλών αρνητικών μηνυμάτων, στις αναρτήσεις που κάνει με το σκυλάκι της την “Balloo”, κατηγορώντας της για το γεγονός πως αντί να κάνει παιδιά, ασχολείται μόνο με το σκυλάκι της.

Διαβάστε ακόμα: Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντάει για την προσωπική της ζωή και η αποκάλυψη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αυτό φυσικά εξόργισε την ίδια, η οποία με μια εκ νέου ανάρτηση της στον λογαρισμό της, με την "Ballo", απάντησε ξεσπώντας τα εξής: “Συχνά διαβάζω (και απογοητεύομαι) σε φωτος μου με την Μπαλού σχόλια τύπου "Κάνε ένα παιδί, σιγά το σκυλί δεν είναι άνθρωπος, είναι ζώο.." και άλλα ρηχά σχόλια άλλοτε και εμπαθή. Μπορεί για κάποιους η λέξη "ζώο" να μη σημαίνει πολλά, όμως εξ ορισμού σημαίνει "ζωή" και για μενα ειδικότερα σημαίνει "η ζωή μου όλη"! Δε θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω σε "ανθρώπους" ανάλογης πνευματικότητας και απόψεων, τουναντίον θα φροντίσω να μην έχω καμία συσχέτιση μαζί τους! Α και κάτι ακόμα, η ευλογία να αποκτήσεις παιδάκι (είτε γεννώντας το είτε υιοθετώντας το) δε συγκρίνεται με τίποτα και για τίποτα στον κόσμο! Το ίδιο όμως συμβαίνει και με την ευλογία να δώσεις και να λάβεις απλόχερα ανιδιοτελή αγάπη από μια ψυχούλα με μουσούδα και ουρά !! Τρομάζω με «ανθρώπους» που δεν έχουν ούτε ζώα ούτε.. ζωή".

Tags ιωαννα μαλεσκου, διασημοι, ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, showbiz, celebrities, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.9834 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3953 s // Total time: 3.3787 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X