Μίνα Αρναούτη: Το υπέρογκο ποσό που ζητάει ως αποζημίωση από την οικογένεια του Παντελίδη!


Μίνα Αρναούτη: Το υπέρογκο ποσό που ζητάει ως αποζημίωση από την οικογένεια του Παντελίδη!

Διαβάστε αναλυτικά πόσα χρήματα διεκδικεί πέντε χρόνια μετά τον άδικο χαμό του τραγουδιστή.  

Η Μίνα Αρναούτη είδε το όνομά της να γίνεται γνωστό μετά την τραγική νύχτα του δυστυχήματος που στέρησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Έκτοτε η ζωή της άλλαξε για πάντα αφενός για ζητήματα που αφορούσαν στην υγεία της με τη μία επέμβαση να διαδέχεται την άλλη προκειμένου να αποκατασταθούν οι σωματικές βλάβες που υπέστην από το τροχαίο και αφετέρου από τα όσα άκουγε για εκείνην.

Η Μίνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, κατέθεσε πρόσφατα νέα αγωγή κατά της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, από την οποία αξιώνει συνολικά 960.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, διεκδικεί 240.000 χιλιάδες ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση από κάθε μέλος της οικογένειας Παντελίδη. Δηλαδή από τους γονείς του και τα δύο αδέρφια του.

“Υφίσταμαι επί πέντε έτη μέχρι σήμερα πογκρόμ (σ.σ. μαζικά) χιλιάδων εξυβριστικών και προσβλητικών σχολίων εναντίον μου, ενώ παράλληλα δεχόμουν και απειλές για τη ζωή μου, από τρίτους, θαυμαστές του θανόντος, με συνέπεια να φοβάμαι για τη ζωή μου. Δέχτηκα bullying όσο κανένας άλλος στη χώρα αυτή… Διασύρθηκα και κατασυκοφαντήθηκα από τους εναγόμενους πανελληνίως. Έχω πλέον στιγματιστεί ως ανήθικη, ψεύτρα, “δολοφόνος” του γιου τους”, αναφέρεται στην αγωγή της Μίνας Αρναούτη. 
 

Tags μινα αρναουτη, Παντελής Παντελίδης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, αγωγη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0161 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4220 s // Total time: 3.4381 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X