Τζένη Μπαλατσινού: Εξομολογείται για πρώτη φορά τις δυσκολίες του τοκετού που βίωσε!


Τζένη Μπαλατσινού: Εξομολογείται για πρώτη φορά τις δυσκολίες του τοκετού που βίωσε!

“Eίχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια”  

Ο Βασίλη Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ανήμερα των Χριστουγέννων υποδέχθηκαν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, τον γιο τους, Παναγιώτη – Αντώνιο. Ωστόσο, το μωράκι χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο και στο τμήμα νεογνών λίγο καιρό παραπάνω και η Τζένη Μπαλατσινού στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Down Town” μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. 

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει η Τζένη Μπαλατσινού μιλώντας πρώτη φορά για το ατύχημα της κόρης της στην Αμερική!

“Ανά δεκαετία κάνω και ένα παιδί (γέλια). Είναι μεγάλη ευλογία και ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να έχω ένα τέταρτο παιδί. Τα συναισθήματά μου δεν περιγράφονται με λέξεις. Νιώθω καθολική ευφορία γι’ αυτό που ζούμε». Όλες οι ιστορίες όμως δεν έχουν μόνο ευτυχισμένες στιγμές. Μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη θα μπορούσε να εξελιχτεί πολύ επικίνδυνα. Είχα προαίσθημα ότι θα είναι δύσκολος τοκετός. Το ένιωθα. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μία φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις ημέρες που έμεινα στην εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο. Πως ο χρόνος που πάντα θεωρούμε άπλετος είναι πολύ λίγος. Kάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί… Καταφέραμε να το κρατήσουμε στην αγκαλιά μας για πρώτη φορά 12 μέρες αφότου γεννήθηκε. Και, ναι, ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελός μου”, εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια. 

Κατόπιν, έκανε και μία γλυκιά αποκάλυψη όσον αφορά στη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλιας και το πώς ήρθε η πρόταση γάμου: “Με τον Βασίλη όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μείναμε μαζί από τον πρώτο μήνα. Ξεπέρασα τα όριά μου και γιατί γνώρισα πολύ γρήγορα κάποιον στα παιδιά μου, αλλά και γιατί συγκατοικήσαμε αμέσως. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, χωρίς να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε πολλούς δύσκολους εξωγενείς παράγοντες. Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε ότι αυτό που νιώθουμε δεν ήταν απλώς ενθουσιασμός. Το παλέψαμε αρκετά και οι δύο για να μην είμαστε μαζί (γέλια), αλλά τελικά αυτό το αόρατο νήμα που μας έδεσε από την αρχή δεν κόπηκε ποτέ. Όταν αποφασίσαμε να είμαστε ξανά μαζί δεν το είπαμε σε κανέναν ώστε να προφυλαχτούμε από τη δημοσιότητα και τις γνώμες των άλλων. Τότε καταλάβαμε πως δεν μπορούμε να ζούμε χώρια...Συνέβη πολύ γλυκά (σ.σ. η πρόταση γάμου) εκεί στον καναπέ έπειτα από πολύ Netflix, όπου πολύ τρυφερά μου είπε: "Θέλω να είμαστε επίσημα οικογένεια. Τι λες;

Photo Credits: Instagram @downtownmaggr

Tags τζενη μπαατσινου, διασημοι, τοκετός, ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2648 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3143 s // Total time: 2.5791 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X