Κώστας Σόμμερ: Θα γίνει μπαμπάς! 


Κώστας Σόμμερ: Θα γίνει μπαμπάς! 

Μετά την άτυχη πρώτη εγκυμοσύνη της συντρόφου του περιμένουν ξανά μωράκι!  

Μία όμορφη ανακοίνωση έκαναν ο Κώστας Σόμμερ και η αγαπημένη του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς μετά την αποβολή που βίωσε η σύντροφος του ηθοποιού πριν από λίγο καιρό, το ζευγάρι περιμένει ξανά μωράκι και μίλησαν για αυτό σε συνέντευξή τους στο περιοδικό “OK!”.

“Αυτή τη φορά ήμασταν λίγο πιο εγκρατείς. Είχα πέντε μέρες καθυστέρηση, έκανα το τεστ και του είπα “Αγάπη μου, είναι θετικό”. Ήμασταν λίγο συγκρατημένοι”, δήλωσε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Κατόπιν, ο Κώστας Σόμμερ αναφέρει: “Σκεφτόμασταν ότι δεν θέλαμε να ξαναπεράσουμε το ίδιο πράγμα. Δεν ήταν εύκολο. Σε αυτή την εγκυμοσύνη κάθε φορά που η Βαλεντίνη μπορεί να νιώθει κάτι, είμαστε απευθείας σε επαγρύπνηση. Υπό άλλες συνθήκες εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δηλαδή θα σκεφτώ “Εντάξει, μωρέ, πονάς λίγο, δεν είναι κάτι”. Τώρα όμως είμαστε στην τρεχάλα. “Φυσάμε” και το γιαούρτι”.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην απώλεια του πρώτου μωρού, λέγοντας: “Ο γιατρός μάς είπε για δύο μήνες να μην προσπαθήσουμε καθόλου. Γιατί είχε προχωρήσει αρκετά η εγκυμοσύνη και έγινε απόξεση. Δεν ήταν απλά ένα χάπι. Μπήκε στο χειρουργείο. Μόλις μας έδωσαν το πράσινο φως έμεινε έγκυος. Ήταν σαν να είχαμε απλά μια καθυστέρηση τριών μηνών”.

Tags κωστας σομμερ, βαλεντινη παπαδακη, εγκυος, εγκυμοσύνη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0292 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3194 s // Total time: 2.3487 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X