Μας συγκίνησε η Κύπρια ηθοποιός: "Αν θέλεις να κρατήσεις το μωρό σου, θα πρέπει να..."


Μας συγκίνησε η Κύπρια ηθοποιός: "Αν θέλεις να κρατήσεις το μωρό σου, θα πρέπει να..."

\"Ήταν η τελευταία φορά που οδήγησα, η τελευταια φορά που έκλαψα στην διαδρομή για το σπίτι\"

Ένα συγκινητικό flashback έκανε η ηθοποιός Όλγα Ασσιώτου Γεωργιάδου και πόσταρε μια συγκλονιστική ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media της την περίοδο της εγκυμοσύνης της. 

"Ήταν 6 Νοεμβρίου όταν μου είπε ο γιατρός μου "Ολγα μου, αν θέλεις να κρατήσεις το μωρό σου, θα πρέπει να μείνεις ξαπλωμένη. Την Πέμπτη μπαινουμε χειρουργείο και ξέχασε τα όλα..." δεν θυμάμαι αν είπαμε κάτι άλλο. Το μόνο που κατάφερα να αρθρώσω ήταν «δουλειά; Πως θα πηγαίνω στην δουλειά; Γυρίσματα; Μα έχω συμβόλαιο. Στο γραφείο μου; Δεν γίνεται... δεν μπορώ...» ήταν η τελευταία φορά που οδήγησα, η τελευταια φορά που έκλαψα στην διαδρομή για το σπίτι. Πήρα την μαμά μου και αμέσως μετά την Στέλλα Συμεού, έπρεπε να τις ενημερώσω για την δουλειά! «Δεν έχω επιλογή σταματώ» τους είπα. Σταματώ.

Δεν ήξερα ποσό καιρό θα κρατήσει αυτή η ξαπλα. Αλλά το θαύμα που ζούσα σαν μανούλα πια, κι ας ήταν μερικών βδομαδων το μωρό, ήταν πιο δυνατο από κάθε προσωπικό εγωισμό. Στελλα μου σε ευχαριστώ και εσένα και τον Κώστα Ορθοδόξου για την κατανόηση που δείξατε από την πρώτη στιγμή! «Ούτε να το συζητάς, έχουμε χρόνια να συνεργαστούμε» Φάνταζε ακατόρθωτο στην αρχή! 20 βδομαδες μετά..." ήταν τα λόγια που έγραψε και αφού ευχαρίστησε πολλά αγαπημένα της πρόσωπα συμπληρωσε την ανάρτηση της με το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον σύζυγο της Αντώνη Γεωργιάδη γράφοντας του: "Μα το πιο μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στον άντρα της ζωής μου Αντώνη Γεωργιάδη που χωρις εσένα τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Σε φιλώ για όλες τις μέρες που έμεινες σπίτι μαζί μου ξεχνωντας καφεδες και βολτες, για όλες τις φορές που εγινες κομμάτια και ακόμη χαμογελούσες, για όλη τη δύναμη που δεν είχες και βρήκες, για τις φορές που με εχεις παρηγορήσει όταν ξυπνούσα τα βραδιά με κλάματα... για όλες τις φορές που δεν Περπατούσα από το πόνο και με κουβαλησες, για τις φορές που με έκανες μπάνιο, που με εντυσες! Που με νανουρισες! Είσαι ο πιο σπάνιος άνθρωπος που έχω γνωρίσει! Σε αγαπώ! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους...". Δείτε την ηθοποιό στο πιο κάτω gallery με τον σύζυγο της:

Tags Όλγα Ασσιώτου Γεωργιάδη, showbiz, gossip cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7478 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2431 s // Total time: 2.9909 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X