5 προϊόντα για λαμπερό και νεανικό δέρμα


5 προϊόντα για λαμπερό και νεανικό δέρμα

Η σωστή φροντίδα ομορφιάς μπορεί να γίνει σύμμαχος στις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας.

Εν όψη καλοκαιριού έχουμε την ευθύνη για προφυλάξουμε την περιποίηση της επιδερμίδας μας από τον ήλιος και συγκεκριμένα η ηλιακή ακτινοβολία είναι μια μεγάλη απειλή για το δέρμα μας. 

Η ρουτίνα ομορφιάς σου πρέπει να περιλαμβάνει οπωσδήποτε μια αντιγηραντική κρέμα με δείκτη προστασίας, μια αντιγηραντική κρέμα νύχτας για πρόσωπο και λαιμό, προϊόντα που να περιέχουν βιταμίνη C, κολλαγόνο και φυσικά υαλουρονικό οξύ που προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση ενώ μειώνει τα σημεία γήρανσης.

Όλα αυτά μπορείς να τα βρεις στα προϊόντα της Frezyderm τα οποία διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών ιδανικά για όλες τις ανάγκες.

Εμείς σου προτείνουμε 5 προϊόντα τα οποία θα σου χαρίσουν λαμπερή και νεανική επιδερμίδα:

ACTIVE BLOCK SPF 25

Εξειδικευμένη αντιγηραντική κρέμα ημέρας με ενυδατικά συστατικά και αντηλιακή προστασία. Η ενισχυμένη σύνθεσή της με αντηλιακά φίλτρα UVA και UVB, υαλουρονικό οξύ και αντιγηραντικούς παράγοντες, αποτελεί την απόλυτα ολοκληρωμένη περιποίηση ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης.

NIGHT FORCE A + E CREAM

Αντιγηραντική κρέμα νύχτας για το πρόσωπο και το λαιμό. Η πλούσια σύνθεσή της σε ρετινόλη ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, ρυθμίζει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, καταπολεμά τα πρώτα σημάδια γήρανσης και μειώνει ορατά τις ρυτίδες, ενώ η βιταμίνη Ε παρέχει αποτελεσματική προστασία από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών.

Διάβασε ακόμη: Ο Χρίστος Αρτεμίου σου δίνει συμβουλές για να διατηρήσεις το ξανθό χρώμα στα μαλλιά σου

ANTIOXIDANT VIT C CREAM BΟΟSTER

Εμπλουτίζει με βιταμίνη C την καθημερινή κρέμα νύχτας και ενεργοποιεί τους αμυντικούς μηχανισμούς ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.

PURE COLLAGEN CREAM BΟΟSTER

Εμπλουτίζει με κολλαγόνο (δομική πρωτεΐνη του δέρματος) την καθημερινή κρέμα για τη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος και την ενίσχυση της σφριγηλότητας και της τονικότητάς του.

HYALURONIC ACID CREAM BΟΟSTER

Εμπλουτίζει με βιοενεργό υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους την καθημερινή κρέμα και προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση αριστοποιώντας την κυκλοφορία του νερού σε κυτταρικό επίπεδο. Διατηρεί την πυκνότητα του δέρματος και μειώνει τα σημεία γήρανσης.

Tags Frezyderm, Anti-Aging, hydration, face, beauty, Ομορφια, αντιγηρανση, προσωπο, ενυδατωση, επιδερμίδα, skin


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0195 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3449 s // Total time: 2.3644 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X