Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Κάποιο άτομο στον εργασιακό χώρο θα προσπαθήσει να σας μειώσει και να σας προσβάλει, κινούμενο καθαρά από αισθήματα ζηλοφθονίας απέναντι σας. Μην του δίνετε σημασία, το περιστατικό είναι ανάξιο λόγου. Μια μικρή κόπωση όμως που ενδεχομένως να αισθανθείτε δεν θα πρέπει να την αγνοήσετε. Ο οργανισμός σας χρειάζεται ξεκούραση. Ελαφρώστε το πρόγραμμα σας από υποχρεώσεις και χαλαρώστε.

Ταύρος

Προσέχετε πως θα ζητήσετε ή θα πλασάρετε αυτό που επιδιώκετε να επιτύχετε, γιατί το πιθανότερο σενάριο είναι να εισπράξετε άρνηση από τον συνομιλητή σας. Σοβαρή και υπεύθυνη στάση σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε έχουν πολύ καλύτερη τύχη, έστω και αν χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω, κάτι που δεν θα σας αρέσει καθόλου.

Δίδυμοι

Αναζητήστε την στήριξη, ψυχολογική ή πρακτική, στους γύρω σας, για να μπορέσετε να βγείτε από το αδιέξοδο που έχετε περιέλθει και να προχωρήσετε σε ότι έχετε αποφασίσει να κάνετε στην ζωή σας. Σε μια αντιπαράθεση που θα προκύψει σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, εσείς έχετε το σημαντικότερο μερίδιο ευθύνης, άσχετα εάν το καταλογίζετε στους άλλους.

Καρκίνος

Φίλοι Καρκίνοι, σήμερα είναι πιθανό να έχετε μια πολύ όμορφη μέρα. Πολλοί από τους στόχους σας θα επιτευχθούν εύκολα, σαν να έχετε την εύνοια του σύμπαντος. Ωστόσο, θα πρέπει να κουνήσετε και σεις το χεράκι σας, γιατί δεν συμβαίνουν θαύματα. Εάν έχετε ένα πραγματικά σημαντικό στόχο, προετοιμαστείτε όσο καλύτερα μπορείτε και δράστε προσεκτικά.

Λέων

Απολαύσεις και διασκεδάσεις επιφυλάσσει η σημερινή μέρα για σας! Υπάρχει διάχυτος ο αέρας της επιτυχίας και τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μην αμελείτε όμως να χαίρεστε περισσότερο την καθημερινότητα σας και να είστε ευτυχισμένοι με τα όσα καλά σας συμβαίνουν.

Παρθένος

Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα σήμερα! Η απογοητεύσεις θα χαλάσουν τη διάθεση σας. Μπορεί ωστόσο κάποιοι, με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία, να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα. Δεν θα καταφέρετε πολλά, αν δεν συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν στιγμές που τα πείσμα και η επιμονή δεν φέρνουν πάντοτε το επιθυμητό αποτέλεσμα…

Ζυγός

Επενδύστε δημιουργικό χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι ισορροπίες θα επανέλθουν σύντομα. Η διαίσθηση σας έχει χτυπήσει συναγερμό και αισθάνεστε ότι πρέπει να προσέχετε και την σκιά σας. Μην ενεργείτε αψυχολόγητα και έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα… Μην φορτώνεστε με υποχρεώσεις που και σεις γνωρίζετε ότι δεν θα μπορέσετε εύκολα να τα βγάλετε πέρα.

Σκορπιός

Δεν περιμένετε να σας δώσουν οδηγίες στην δουλειά σας σήμερα. Ενεργείτε αυτόβουλα και αναλαμβάνετε περισσότερες από τις ευθύνες που σας αναλογούν, κάτι που θα εκτιμηθεί και θα ανταμειφθεί εν καιρώ… Στα συναισθηματικά σας, προσπαθήστε να μην πληγώσετε άτομα που αγαπάτε. Θυμηθείτε ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει… Προτιμήστε να επενδύσετε στην αγάπη, παρά στο μίσος και την κακία.

Τοξότης

Μέσα από την επικοινωνία ή μια δημιουργική δραστηριότητα μπορείτε να βγάλετε τον δυναμισμό και την περίσσια ενέργεια που αισθάνεστε σήμερα. Αισθηματικές συγκινήσεις ή υπερβολές στις κοινωνικές σας δραστηριότητες σας κάνουν να νοιώθετε ότι μπορείτε να επιβάλλεστε οπουδήποτε.

Αιγόκερως

Μια παρεξήγηση που σας έφερε σε ρήξη με μέλη της οικογένειας σας, μπορεί σήμερα να λυθεί και να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις σας και πάλι. Ακόμη και αν πιστεύετε ότι το λάθος δεν ήταν δικό σας, κάντε εσείς την πρώτη κίνηση της συμφιλίωσης. Έχετε ωστόσο μια εριστική διάθεση και μπορεί να προκαλέσετε αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να χαρείτε την μέρα.

Υδροχόος

Ανυπομονησία σας πιάνει... Σας προβληματίζει το γεγονός ότι, ενώ κάνατε ότι έπρεπε, τα πράγματα δεν λένε να αλλάξουν πορεία. Μήπως περιμένατε πάρα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα; Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδραση σας θα είναι αυτή που θα σας σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις. Μην αναλαμβάνετε ρίσκα και ακολουθήστε την διπλωματική οδό…

Ιχθείς

Μην προσπαθείτε να κάνετε πράγματα που ξεπερνούν τις δυνάμεις σας ή δεν είναι της αρμοδιότητάς σας. Κάνε κάτι όμως, ώστε να εκτονωθεί ο θυμός ή το στρες που νοιώθετε, για να μη σας βγει μέσα από κάποιο ατύχημα ή άσχημο καβγά. Μην προσπαθήσετε μέσα από πονηριές να καταφέρετε τους σκοπούς και τις επιδιώξεις σας. Θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα! Δείξτε έμπρακτα διάθεση συνεργασίας και θα πετύχετε αυτό που θέλετε!

Tags ζωδια,προβλέψεις,ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2610 s (226 Queries.) // Parse time: 0.3251 s // Total time: 2.5860 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X