Μέχρι να ανταμώσουμε και πάλι στις χορευτικές πίστες σου βρήκα τη λύση!


Μέχρι να ανταμώσουμε και πάλι στις χορευτικές πίστες σου βρήκα τη λύση!

Εσύ, πόσο έτοιμος είσαι να επιστρέψεις σε dancing mode;

Αυτό που σίγουρα μας έχει λείψει όλους αναμφισβήτητα είναι η διασκέδαση και ο χορός, καθώς αυτά τα δυο συνήθως συνεπάγονται και είναι αυτά που έχουμε στερηθεί περισσότερο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού που περνάμε τον τελευταίο ένα χρόνο.

Ακόμα και εκείνοι που δεν ήταν στο συγκεκριμένο mood, νιώθουν την ανάγκη πλέον, να βγουν έξω και να το ρίξουν στον χορό, με τη μουσική να τους "ταξιδεύει" και να τους χαλαρώνει αυτόματα.

Παρόλο που θα πρέπει να κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή, μιας και η επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας δεν μας επιτρέπει να “γλεντήσουμε” και να λικνιστούμε καταλλήλως, η Nova Cyprus, στέκεται σύμμαχός μας, βρίσκοντας μας την καλύτερη λύση για να διασκεδάσουμε, έστω επί της οθόνης μας.

Συγκεκριμένα μέσω της Nova Cyprus, ερχόμαστε πιο κοντά στο νέο τηλεοπτικό, χορευτικό της show, με τίτλο “The Greatest Dancer”, το οποίο έχει κάνει ήδη πρεμιέρα από τις 15 Μαρτίου και συνεχίζει να προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, στις 22:50, από το Novalifε.

Το "The Greatest Dancer", είναι μια βρετανική τηλεοπτική σειρά διαγωνισμού χορού που εμπνευστής του είναι ο γνωστός παραγωγός Simon Cowell, και κάθε εβδομάδα θα μας κάνει να χορεύουμε μαζί, μέχρι την ανάδειξη του νικητή, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο των 50 χιλιάδων δολαρίων.

Ας χορέψουμε και εμείς λοιπόν μέσα από το “Τhe Greatest Dancer”, και ας "λικνιστούμε" στους ρυθμούς της Νova Cyprus.

Tags χορός, nova cyprus, σειρα, διαγωνισμος, the greatest dancer


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5473 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3724 s // Total time: 2.9197 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X