Άντρεα Νικολάου Παναγή: Μίλησε αποκλειστικά στο ilovestyle.com για τις προετοιμασίες του γάμου της!


Άντρεα Νικολάου Παναγή: Μίλησε αποκλειστικά στο ilovestyle.com για τις προετοιμασίες του γάμου της!

Η διακόσμηση, το δεύτερο νυφικό, η ιδιαίτερη δημιουργία για την κορούλα της και η ανάμειξη του συζύγου της στις διαδικασίες!  

Τα σκαλιά της εκκλησίας αναμένεται να ανέβουν στις 13 Ιουνίου ο Κωνσταντίνος Παναγή και η Άντρεα Νικολάου Παναγή πραγματοποιώντας και τον θρησκευτικό τους γάμο, μετά τον πολιτικό τους τον περασμένο Ιούλιο.  

Οι προετοιμασίες για τον γάμο του ζευγαριού έχουν μπει σε τελική ευθεία και εμείς κάναμε μία όμορφη κουβέντα με τη νεαρή χορεύτρια, η οποία αποκάλυψε τα πάντα για αυτή την πολύ δημιουργική περίοδο που βιώνει. 

1. Άντρεα μου, βρισκόμαστε μερικούς μήνες μακριά από την ημέρα που έχετε ορίσει τον θρησκευτικό σας γάμο. Καταρχάς ποια είναι τα συναισθήματά σου, με την ημέρα αυτή να πλησιάζει, καθώς η ημερομηνία είχε οριστεί εδώ και αρκετό καιρό;

Δεν θα σου κρύψω ότι ανυπομονώ για να συναντήσω (και επίσημα πλέον) τον "άντρα" μου στα σκαλιά της εκκλησίας και να πάρουμε ευλογία μέσα από το ιερό μυστήριο του γάμου! Θα είναι η δεύτερη πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας μετά τη γέννηση της κόρης μας! Δεν είναι ότι θα αλλάξει κάτι "ουσιαστικά" στις ζωές μας, αλλά είναι μία ξεχωριστή στιγμή για ένα ζευγάρι!

2. Αρκετά ζευγάρια τους προηγούμενους μήνες αναγκάστηκαν να αναβάλουν τον γάμο τους, ελέω κορωνοϊού. Εσάς ποιες είναι οι σκέψεις σας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

Δεν σκέφτομαι αρνητικά και είμαι αισιόδοξη! Σίγουρα από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει δοθεί ξεκάθαρο διάταγμα όσον αφορά στους γάμους είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα! Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα όμως μέχρι την τελευταία στιγμή και θα πράξουμε ανάλογα!

3. Μίλησε μας λίγο για τις προετοιμασίες... Σε ποιο στάδιο βρίσκεσαι;

Έχουμε κλείσει τα πάντα όσον αφορά εκκλησία, venue, πάρτι κλπ. Τώρα άρχισε το περισσότερο τρέξιμο για τις τελευταίες λεπτομέρειες μιας και μας έμειναν μόνο τρεις μήνες! Το αίσθημα είναι μοναδικό και δεν σου κρύβω ότι πολλές φορές μετρώ αντίστροφα τις ημέρες!

4. Γνωρίζουμε ότι το νυφικό σου θα το δημιουργήσει η Έφη Παπαϊωάννου. Πως είναι η μέχρι στιγμής συνεργασία σας;

Άψογη! Θα επιμεληθεί και τα δύο νυφικά μου! Δεν γνώριζα την Έφη σε προσωπικό επίπεδο πριν την συνεργασία μας. Έχω να πω ότι είναι μία άριστη επαγγελματίας και από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής. Την ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και πραγματικά με τη δική της πινελιά έχω όλα αυτά που φανταζόμουν και ονειρευόμουν για την ημέρα του γάμου μου! 

5. Ήσουν από τις γυναίκες που φαντάζονταν από μικρά κορίτσια την ημέρα του γάμου τους και το νυφικό που θα βάλουν;

Πριν να γνωρίσω τον Κωνσταντίνο μου δεν ήμουν από τις γυναίκες που φανταζόμουν την ημέρα του γάμου μου! Όταν όμως ήρθε στη ζωή μου, άλλαξαν τα δεδομένα μου. Τότε ήταν που ξεκίνησα να ονειρεύομαι την ημέρα που θα τον συναντήσω στα σκαλιά της εκκλησίας και να βλέπω ασταμάτητα νυφικά. 

6. Πως άρχισε για εσένα το ταξίδι των προετοιμασιών; Από πού άντλησες έμπνευση;

Στο μυαλό μου ήθελα κάτι που να αντιπροσωπεύει τον άντρα μου, εμένα αλλά και τη σχέση μας! Έψαχνα στο διαδίκτυο για να δω διάφορες ιδέες, με τη βοήθεια όμως του αγαπημένου μου Ρόη Ηροδότου, βάλαμε κάτω αυτά που μας χαρακτηρίζουν, που μας αρέσουν και από εκεί ξεκινήσαμε να χτίζουμε!

7. Πριν από έξι περίπου μήνες ήρθε στη ζωή σου το πρώτο σου μωράκι, η κόρη σου. Πόσο δύσκολο είναι να “τρέχεις” για τον γάμο ούσα μανούλα;

Η αλήθεια είναι ότι με το που γεννήθηκε η Φλωριάνα δεν μπορούσα να “ξεκολλήσω” από δίπλα της και όλη μου η προσοχή ήταν πάνω της, μέχρι που περνούσε ο καιρός και μου έλεγαν ότι θα έπρεπε να ξεκινήσω τις προετοιμασίες για να μην μείνω τελευταία στιγμή! Στα πλείστα ραντεβού την έχω πάντα μαζί μου. Όταν αποφάσισα και κατέληξα στο νυφικό μου την είχα αγκαλιά και δάκρυσα. Είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή να μοιράζομαι αυτές τις ξεχωριστές στιγμές μαζί της! 

8. Η μικρή Φλωριάνα, υποθέτουμε πως θα είναι παρανυμφάκι στον γάμο. Ετοιμάζεται κάποια ιδιαίτερη δημιουργία για το κοριτσάκι σου; Πως το έχεις φανταστεί;

Ναι ετοιμάζουμε κάτι πολύ ξεχωριστό γιατί θα είναι το μοναδικό παρανυμφάκι στον γάμο μας! Δεν το έχω κάπως στο μυαλό μου αλλά νομίζω θα είναι μία πολύ ξεχωριστή στιγμή όταν συναντήσουμε τον Κωνσταντίνο στην εκκλησία! 

9. Γνωρίζουμε ότι στα των προετοιμασιών ενός γάμου, συνήθως οι γυναίκες είναι εκείνες που “τρέχουν” περισσότερο. Ο Κωνσταντίνος σε βοηθάει με τις προετοιμασίες; Ποια είναι η δική του ανάμειξη στη διαδικασία; 

Μπορώ να σου πω, πώς ότι αποφασίσαμε μέχρι στιγμής ήταν από κοινού! Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του Κωνσταντίνου αλλά και ελεύθερου χρόνου που έχω, εγώ "τρέχω" να αναλάβω τις λεπτομέρειες και τα έξτρα ραντεβού! Μου αρέσει όμως πάρα πολύ που θέλει να συμμετέχει σε όλη τη διαδικασία των προετοιμασιών.

10. Ο γάμος σας, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του φετινού καλοκαιριού. Έχεις σκεφτεί ποια χρώματα θα κυριαρχήσουν στη διακόσμηση; 

Θα ήθελα να το κρατήσω σαν έκπληξη αλλά θα σου πω ότι είναι όπως το ονειρεύτηκα!

11. Τέλος, από τη μέχρι στιγμής εμπειρία σου στην οργάνωση του γάμου, τι συμβουλή θα έδινες στις μέλλουσες νυφούλες που μόλις έχουν ξεκινήσει αυτό το “ταξίδι”;

Πριν από τη δική μου εμπειρία, σε όσους γάμους πήγα δεν θυμάμαι ούτε τον στολισμό ούτε πόσα λουλούδια είχε! Αυτό που μετρά περισσότερο εκείνη την ξεχωριστή ημέρα είναι το μυστήριο, η ευτυχία του ζευγαριού και πόσο αγαπημένοι είναι! Ο γάμος ΔΕΝ θέλει άγχος, πίεση και πανικό! Όσο πιο χαλαρή είσαι και απολαύσεις την όλη διαδικασία, τότε θα περάσουν όλοι μαζί σου ωραία!


 

Tags αντρεα νικολαου παναγη, Γαμος, Νυφικο, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6240 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3055 s // Total time: 2.9295 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X