Γιώργος Κοψιδάς: "Χείμαρρος" στις πρώτες του δηλώσεις για τον Τριαντάφυλλο [βίντεο]


Γιώργος Κοψιδάς: "Χείμαρρος" στις πρώτες του δηλώσεις για τον Τριαντάφυλλο [βίντεο]

\"Ο Τριαντάφυλλος, δεν κάνει τίποτα. Λιάζεται όλη μέρα\"

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανατρεπτική αποχώρησή του από το Survivor έκανε ο Γιώργος Κοψιδάς στην κάμερα της εκπομπής "Love it".

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης,  μίλησε για τα όσα πέρασε μέσα στο παιχνίδι, την εμπερία που έζησε, τη σχέση με τους συμπαίκτες του, καθώς φυσικά και για την αποχώρησή του.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κοψιδάς, χρησιμοποίησε έντονα και σκληρά λόγια για τον Τριαντάφυλλο σχολιάζοντας: "Είμαι πάρα πολύ ήρεμος και χαρούμενος. Όταν αποχώρησα ήμουν σε σοκ. Δεν το περίμενα, όπως και κανείς από την ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος έχει πέσει σε πολλά ατοπήματα. Λέει πολλά ψέματα και του δώσαμε πολλές ευκαιρίες να ζητήσει συγγνώμη, αλλά επέλεξε να μην το κάνει.Είχε αισθανθεί πως θα είναι υποψήφιος. Πριν τη ψηφοφορία, τριγυρνούσε για να ακούσει τι γίνεται. Ο Κόρο είπε το προφανές. Ότι ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας είναι οι πιο αδύναμοι στην ομάδα. Ο Κώστας προσφέρει πολύ στην καλύβα. Ο Τριαντάφυλλος, δεν κάνει τίποτα. Λιάζεται όλη μέρα. Ο Τριαντάφυλλος έχει την άποψη πως ό,τι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα, δεν έχει υπάρξει.Ουσιαστικά έθεσα τον εαυτό μου υποψήφιο για να φύγει ο Τριαντάφυλλος.  Έδωσα την ευκαιρία στο κοινό να δείξει τι θέλει να βλέπει. Υγεία ή αρρώστια;"

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Κοψιδάς: Ούτε που φαντάζεσαι με ποια τραγουδίστρια ήταν ζευγάρι

Ενώ συνέχισε: "Ο Τριαντάφυλλος έχει μπει στο ριάλιτι με μια πολύ συγκεκριμένη στρατηγική. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Αυτός και ο Αλέξης Παππάς. Η διαφορά τους είναι πως ο Αλέξης Παππάς είναι πιο καλλιεργημένος.Ο Τριαντάφυλλος επειδή είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου, συμπεριφέρεται λίγο πιο απλά. Όποιος παίρνει ατομική ασυλία πηγαίνει και τον πιάνει. Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να λαϊκίζει. Ο Τριαντάφυλλος έχει βρίσει τον Ασημακόπουλο. Εγώ κρατάω χαμηλό προφίλ στη ζωή μου. Ο Τριαντάφυλλος μου έλεγε να του το λέω όταν ξεφεύγει". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags survivor, gossip, showbiz, celebrities, Γιώργος κοψίδας, τριανταφυλλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1250 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3367 s // Total time: 2.4618 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X