Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Αυτός ο λόγος θα ήταν η αφορμή για να αναβληθεί η προβολή της συνέντευξής τους


Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Αυτός ο λόγος θα ήταν η αφορμή για να αναβληθεί η προβολή της συνέντευξής τους

Τρέφουν σεβασμό για τη βασιλική οικογένεια και ιδού η απόδειξη!

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπας Harry είναι ένα θέμα που θα απασχολεί για πολύ ακόμη καθώς οι αποκαλύψεις του ζευγαριού δεν άφησαν κανένα αδιάφορο.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle με ελληνικούς υποτίτλους [βίντεο]

Και μπορεί να βγήκαν στο φως πολλές συγκρούσεις και κατηγορίες για τη βασιλική οικογένεια εντούτοις, το ζευγάρι δεν παύει να αγαπά και να νοιάζεται την οικογένεια του.

Μάλιστα, ο λόγος που αποφάσισαν να μιλήσουν δημοσίως, ήταν για να ανοίξουν τον δρόμο για μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που τους απασχολούν. Κι αυτή η καλή σχέση μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας, φάνηκε και στην απόφαση της Meghan και του Harry να μην προβληθεί η συνέντευξη σε περίπτωση που ο πρίγκιπας Φίλιππος πέθαινε.

Ο παππούς του Χάρι, πρίγκιπας Φίλιππος, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για ένα μήνα και σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Gayle King, φίλη της Meghan και της Oprah, το ζευγάρι θα ζητούσε να αναβληθεί η προβολή της συνέντευξης σε περίπτωση που ο Φίλιππος "έφευγε" από τη ζωή.

Η Meghan και ο Harry είχαν κάνει τη συνέντευξη πριν ο Φίλιππος εισαχθεί στο νοσοκομείο και όπως είπε η King “εάν κάτι συνέβαινε σε εκείνον, η συνέντευξη δεν θα προβαλλόταν εκείνη την περίοδο”. Ο πρίγκιπας Φίλιππος επέστρεψε ευτυχώς στο Παλάτι μετά από ένα μήνα στο νοσοκομείο και μια επιτυχημένη επέμβαση στην καρδιά.

Πηγή: madamefigaro.cy 

Photo Credits: EPA, @theroyalfamily, @cbstv
 

Tags πρίγκιπας Harry, Meghan Markle, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2030 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2576 s // Total time: 2.4605 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X