Η στυλιστική επιλογή στον μικρό Νικόλα από την Κωνσταντίνα Ευρπίδου και οι αμφιβολίες του Νεκτάριου Αλεξάνδρου [εικόνες]


Η στυλιστική επιλογή στον μικρό Νικόλα από την Κωνσταντίνα Ευρπίδου και οι αμφιβολίες του Νεκτάριου Αλεξάνδρου [εικόνες]

Δεν θα πιστεύετε τι του φόρεσε η παρουσιάστρια.

Με τον 10 μηνών γιο του, Νικόλα και την κόρη του Αριάδνη, επέλεξε να περάσει το πρωί του Σαββάτου, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, στη φύση.

Συγκεκριμένα όπως ειδαμε σε ανάρτησή του στο instagram, ο επώνυμος Κύπριος βρισκόταν σε μια προπόνηση για το αυριανό picnic, απολαμβάνοντας τη συντροφιά των παιδιών τους, όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος.

Διαβάστε ακόμα: Αλεξάνδρου – Ευριπίδου: Πήγαν οικογενειακώς για ιππασία! [εικόνες]

Μεταξύ άλλων, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, έκανε ιδιαίτερη έμφαση στη στυλιστική επέμβαση της συζύγου του, Κωνσταντίνας Ευριπίδου, προς τον γιο τους, αφού επέλεξε να του φορέσει ένα ροζ καπέλο.

Χαρακτηριστικά ο πρώην ποδοσφαιριστής για αυτό είχε τις αμφιβολίες του, όπως σχολίασε στην πιο κάτω λεζάντα: “Για το ροζ καπέλο στον μικρό Νικόλα είχα τις αμφιβολίες μου, αλλά άμα κάνει στυλιστικές επιλογές η Κωνσταντίνα ακολουθούμε με ευλάβεια. Τελικα είχε απόλυτο δίκαιο οτι του πάει, σωστά;" Δείτε τις σχετικές εικόνες στην ακόλουθη gallery:

 

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, διασημοι, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, γιος, μικρος νικολας, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8464 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4379 s // Total time: 2.2843 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X