Jennifer Lopez – Alex Rodriguez: Χωρισμός – “βόμβα” για το πασίγνωστο ζευγάρι


Jennifer Lopez – Alex Rodriguez: Χωρισμός – “βόμβα” για το πασίγνωστο ζευγάρι

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες του \"χρυσού\", διαζυγίου.

Αυτό και αν είναι έκπληξη! Μιας και από το πρωί διαβάζουμε στα ξένα μέσα ενημέρωσης πως το αγαπημένο φαινομενικά ζευγάρι Jlo και Alex Rodriquez, δεν είναι πλέον μαζί.

Η σχέση τους μέτραγε τέσσερα χρόνια γνωριμίας, ενώ τα τελευταία δυο, είχαν αρραβωνιαστεί, με την εξέλιξη αυτή να ανατρέπει τα όσα γνωρίζαμε για αυτούς, προκαλώντας ένα τεράστιο ξάφνιασμα τόσο στους fans τους, όσο στον υπόλοιπο κόσμο.

Πηγές του πρώην πλέον ζευγαριού επιβεβαίωσαν τον χωρισμό στο TMZ, με το τέλος στη σχέση τους να δόθηκε την μόλις χθες, Παρασκευή, 12 Μαρτίου. 

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Lopez: Τα δίδυμα παιδιά της έγιναν 13 χρόνων και το γιόρτασαν με πρωινό στο κρεβάτι! [εικόνες & βίντεο]

Ο λόγος του χωρισμού είναι, όπως όλα δείχνουν, επήλθε από το σκάνδαλο που ακούστηκε πως είχε ο 45χρονος με τη reality star, Madison LeCroy, καθώς όλα ξεκίνησαν από ένα επεισοδιακό show-reunion των πρωταγωνιστών του ριάλιτι,. με τον παρουσιαστή του show να αποκαλύπτει , πως μία από τις πρωταγωνίστριες του ριάλιτι, η Madison LeCroy, είχε μια σύντομη περιπέτεια με παντρεμένο πρώην παίκτη του MLΒ και μάλιστα βρέθηκε μέχρι το Miami για να περάσουν μια νύχτα μαζί.

Λίγες μέρες αργότερα, η συμπρωταγωνίστρια της LeCroy, Danni Baird, έκανε γνωστό δημόσια, πως πρόκειται για τον Alex Rodriguez.

Tags JLO, alex rodriguez, gossip, showbiz, celebrities, hollywood, διαζυγιο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2896 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3606 s // Total time: 2.6502 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X