Άντρεα Νικολάου Παναγή: Μας δείχνει τις ραγάδες στο σώμα της έξι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της


Άντρεα Νικολάου Παναγή: Μας δείχνει τις ραγάδες στο σώμα της έξι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Οι εικόνες που δημοσίευσε η ίδια.

Μια αποκάλυψη για το σώμα της έκανε πριν από λίγα λεπτά η Άντρεα Νικολάου Παναγή, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, έξι μήνες μετά από τη γέννηση του παιδιού της.

Η Κύπρια χορεύτρια, δημοσίευσε συγκεκριμένα δυο εικόνες της, στις οποίες μας δείχνει ποζάροντας, τις ραγάδες της, ενώ ακομπλεξάριστα μοιράζεται μαζί μας, και τα σημάδια που της άφησε η εγκυμοσύνη.

Διαβάστε ακόμα: Άντρεα Νικολάου Παναγή: Μας δείχνει την πραγματικότητα πίσω από τις φιλτραρισμένες αναρτήσεις στο instagram!

Χαρακτηριστικά σχολίασε: “Μου πήρε 29 χρόνια για να αγαπήσω και να εκτιμήσω το σώμα μου. Και δεν μιλώ για τα κιλά.. Η λογική θα έλεγε «γιατί δεν φτιάχνεις τα σημάδια και τις ραγάδες στο σώμα σου''; Η καρδιά μου όμως λέει πως "σε αυτό το σώμα κράτησα για 9 μήνες το πιο πολύτιμο θησαυρό".Αυτά τα σημάδια μου χάρισαν ένα κόσμο γεμάτο αγάπη και ευλογία. Κοιτάζοντας στα μάτια της κόρης μου βλέπω την αληθινή ευτυχία της Ζωής. "Our stretch marks, are Victory marks". Μανούλα μου θέλω να ξέρεις πως δεν είσαι μόνη, θα πρέπει αγαπήσουμε αυτές τις "τέλειες" ατέλειες που θα μας θυμίζουν πόσο υπέροχες είμαστε". Δείτε τις σχετικές εικόνες στην πιο κάτω gallery:

 

Tags αντρεα νικολαου παναγη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, Σώμα, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3258 s (279 Queries.) // Parse time: 0.3910 s // Total time: 2.7168 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X