Ναταλία Γερμανού: Η throwback εικόνα που ανήρτησε με επώνυμους Κύπριους και έγινε viral


Ναταλία Γερμανού: Η throwback εικόνα που ανήρτησε με επώνυμους Κύπριους και έγινε viral

Μπορείτε να τους αναγνωρίσετε;

Μια εικόνα από το 1993, κανόνας μια αναδρομή στο παρελθόν, μοιράστηκε η Ναταλία Γερμανού με τους followers της στο instagram, το βράδυ της Τετάρτης, 10 Μαρτίου.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια συγκεκριμένα, ποζάρει με τον Γιώργο Θεοφάνους, την Ευριδίκη και τον Θάνο Καλλίρη, όταν όλοι τους ήταν ακόμη ζευγάρια, ενθουσιάζοντας ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους.

Φυσικά ασχολίαστο δεν θα μπορούσε να περάσει το γεγονός πως από τους τέσσερις τους, τη μεγαλύτερη διαφορά  έκανε η παρουσιάστρια, αφού οι υπόλοιποι έμειναν το ίδιο, με αυτό να βρίσκει συμφώνους τόσο τον ίδιο τον Κύπριο μουσικοσυνθέτη, όσο και τoυς υπόλοιπους εικονιζόμενους.

H Ναταλία Γερμανού συνόδεψε τη σχετική ανάρτηση με την ακόλουθει λεζάντα: "Καλοκαίρι του 1993 στο "On the rocks".Πόσο "αλλιώς" ήταν όλα τότε!

Επίσης repost έκανε την εικόνα ο Γιώργος Θεοφάνους, αφήνοντας το πιο κάτω σχόλιο: "Απίστευτο όντως! Δείτε τους έναν έναν έχουν καμία σχέση με το σήμερα, η Ναταλία η Ευριδίκη, ο Θάνος. Άντε καλε ενώ εγώ ο ίδιος, φτυστός! Μόνο το πουκάμισο αυτό δεν ξέρω τι το έκανα...κρίμα θα άξιζε για give away".

Η Ευριδίκη ωστόσο σχολίασε τα ακόλουθα: "Πόσα χρόνια πίσω μας πήγες Ναταλία μου! 

Summer of 1993 !!! Photo by Nick Droukas. Πόσο "αλλιώς" ήταν όλα τότε!Δείτε τις εικόνες πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, ευριδική, γιωργος θεοφανους, ναταλια γερμανου, θανος καλλιρης, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3568 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5764 s // Total time: 2.9331 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X