Αντωνία Χαραλάμπους: Οι κούκλοι αδερφοί της μιλούν για εκείνην και μας συγκινούν! 


Αντωνία Χαραλάμπους: Οι κούκλοι αδερφοί της μιλούν για εκείνην και μας συγκινούν! 

Τα όμορφα λόγια που μοιράστηκαν για την ηθοποιό αδερφή τους!  

Η Αντωνία Χαραλάμπους, μία από τις πιο ταλαντούχες νέες ηθοποιούς του τόπου μας πρόσφατα φωτογραφήθηκε και παραχώρησε συνέντευξη με τα δύο μικρότερα αδέρφια της, Στέφανο και Χρήστο, στο περιοδικό “Down Town” και στην Τάνια Νεοκλέους. 

Τα δύο αγόρια μίλησαν με πολύ συγκινητικό τρόπο για την αδερφή τους, εκφράζοντας την περηφάνια που αισθάνονται για εκείνην.

“Για το γεγονός ότι ως μικρότερος τους νιώθω ότι έχω δυνατά πρότυπα. Ειδικά η Αντωνία είναι ένας άνθρωπος με ψηλούς στόχους και προσδοκίες και αυτό αποτελεί κίνητρο και για τη δική μου πορεία”, εξομολογήθηκε ο Στέφανος.

Κατόπιν, ο Χρίστος ανέφερε: “Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πως κάτι για την Αντωνία, παρά μόνο ότι αφιερώνει πολύ χρόνο και δίνει τα πάντα σε ό,τι της ζητηθεί, πράγμα που φαίνεται και αναγνωρίζεται, όχι μόνο από τα βραβεία αλλά και από τον κόσμο που συχνά με πλησιάζει, διότι μπορεί να τους συγκλόνισε κάποια ερμηνεία της. Το έχω πει και θα το ξαναπώ, η Αντωνία κάνει την Κύπρο να “νιώθει” πράγματα και προβληματίζει μέσα από την τέχνη της”. 

Ο Στέφανος και ο Χρίστος Χαραλάμπους
 

Tags αντωνια χαραλαμπους, αδερφια, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1574 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3454 s // Total time: 3.5028 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X