«Κολλημένοι» με τις ταινίες πορνό οι άντρες!


«Κολλημένοι» με τις ταινίες πορνό οι άντρες!

Αγαπημένη διασκέδαση του ανδρικού πληθυσμού εξακολουθεί να αποτελεί η παρακολούθηση ταινιών πορνό, καθώς σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα οκτώ στους δέκα τις παρακολουθούν φανατικά.

Σύμφωνα με έρευνα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι άντρες είναι κατά κύριο λόγο εκείνοι που παρακολουθούν πορνό και μάλιστα σε ποσοστό που αγγίζει το 78%.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των διαλέξεων «Ζητήματα Επικοινωνίας», σε συνεργασία του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας και του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί μια από τις απαντήσεις που έδωσαν όταν ρωτήθηκαν γιατί τις παρακολουθούν, καθώς εκτός από τους λόγους της αυτοϊκανοποίησης και της διέγερσης που λογικά επικαλέστηκαν, μεγάλη μερίδα των ανδρών ανέφερε ότι τις παρακολουθούν όταν…βαριούνται!

Ένα εξίσου ενδιαφέρον συμπέρασμα της έρευνας είναι ότι ενώ στο παρελθόν η επιλογή της ταινίας γινόταν βάσει του πρωταγωνιστή, πλέον οι άνδρες επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στις…πρωταγωνίστριες.

Tags αντρες, πορνο, σεξ, ερευνα, σχεσεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7294 s (233 Queries.) // Parse time: 0.5253 s // Total time: 4.2547 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X