Milan Fashion Week: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε


Milan Fashion Week: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Τα make-up και τα hair looks που  θα υιοθετήσουμε τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021/22.

Η Eβδομάδα Mόδας του Μιλάνου ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, με εκθαμβωτικές δημιουργίες αλλά και beauty looks να κατακλύζουν τα feeds μας μεταδίδοντάς μας λίγη από τη λάμψη και το glam που επικράτησαν στα (virtual) catwalks.

Ο κάθε σχεδιαστής είχε επιρροές από διαφορετικές δεκαετίες αλλά και πρόσωπα, με αποτέλεσμα να γίνουμε μάρτυρες μοναδικών looks, πολλές φορές εντελώς αντίθετων μεταξύ τους.

Όπως φάνηκε από τις πρώτες μέρες του MFW (και μπορείς να δεις εδώ), οι σχεδιαστές έμειναν πιστοί στην ανάδειξη του natural look των μοντέλων, υμνώντας τη φυσική ομορφιά αλλά και τη θηλυκότητα, ενώ ο οίκος Moschino παρουσίασε τη δική του εκδοχή, εμφανώς επηρεασμένος από τις δεκαετίες  ’30-’40.

Δες παρακάτω τις δυνατές beauty στιγμές των υπολοίπων σχεδιαστών, όπως παρουσιάστηκαν στα virtual runways τις τελευταίες μέρες:

Etro

H Veronica Etro άντλησε την έμπνευσή της από τον θρυλικό Jimmy Hendrix και τον Rudolf Nureyev, γεγονός που εξηγεί και το όλο στυλ των μοντέλων, που απέπνεαν ένα hard-rock χαρακτήρα συνδυασμένο με έναν αέρα κλασικού Ρώσικου μπαλέτου. Δεν γινόταν λοιπόν να μην εναρμονιστούν και τα beauty looks των κοριτσιών, με την έμφαση να δίνεται κυρίως στο μακιγιάζ των ματιών, αφήνοντας “γυμνή” την υπόλοιπη επιδερμίδα. Το highlight των εμφανίσεων τους πιστεύουμε ότι ήταν τα λεπτά κοτσιδάκια που ήταν πλεγμένα σε κάθε μεριά του προσώπου τους, και που συνδυασμένα με casual-chic beenies θύμιζαν κάτι από τα 90s.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petros (@petros_petrohilos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ETRO (@etro)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ETRO (@etro)

Elisabetta Franchi

Εμφανείς οι επιρροές της Ιταλίδας σχεδιάστριας από τον γοητευτικό κόσμο της ιππασίας και των αλόγων. Ακόμα και τα πιο formal outfits της αποκτούσαν ένα πιο χαλαρό vibe συνδυασμένα με μπότες και μποτάκια ιππασίας. Τα sleek χτενίσματα και το διακριτικό μακιγιάζ δεν θα μπορούσαν να μην ταιριάξουν σε μια σύγχρονη… Αμαζόνα, που θέλει τα μαλλιά και το makeup της να είναι τόσο ευέλικτα ώστε να την εξυπηρετούν (κυρίως) στην καθημερινότητά της. 

Prada

Το nude skin (με ελάχιστο μακιγιάζ αλλά πολύ καλά ενυδατωμένη και διάφανη σχεδόν επιδερμίδα) αλλά και τα boyish slicked back hairstyles ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά των μοντέλων στο σόου του οίκου Prada.

Διάβασε ακόμη: Lady Gaga: Από ξανθιά έγινε μελαχρινή!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prada (@prada)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prada (@prada)

Giorgio Armani

Σκούρες σκιές στα μάτια και crimped τούφες που ξεπρόβαλλαν από τα χτενίσματα των μοντέλων ήταν οι beauty λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά.

Valentino

Sleek looks με αφέλειες και φράντζες, αλλά και διακριτικά makeup looks με το κόκκινο κραγιόν να υπερισχύει ταίριαξαν ιδανικά με το dark romantic style των δημιουργιών Valentino.

Dolce & Gabbana

Πολύχρωμα μαλλιά αλλά και κραγιόν σε κάθε λογής απόχρωση (από μπορντό και λιλά μέχρι κόκκινο ακόμα και μαύρο) ήταν τα σημεία που τράβηξαν την προσοχή μας σε ένα κατά τ’ άλλα φουτουριστικό σόου με στοιχεία από το μέλλον.

Πηγή: madamefigaro.gr

Photos Credits: EPA, www.dolcegabbana.com

Tags makeup, make up, hair, beauty, Μακιγιαζ, μαλλιά, Ομορφια, milan fashion week, εβδομάδα μόδας μιλάνου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.9426 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2733 s // Total time: 4.2159 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X