Μάρσια Θρασυβούλου: Πάθος για δημιουργία!


Μάρσια Θρασυβούλου: Πάθος για δημιουργία!

Η όμορφη σχεδιάστρια πίσω από το label \"Ocean Blue\" μας χαρίζει μια γεύση από τη νέα της συλλογή στην οποία πρωταγωνιστεί η sexy Ροζίτα Κεντάλα.

Σε ποια φάση σε πετυχαίνουμε;
Αυτή η περίοδος είναι πολύ δύσκολη για όλη την Κύπρο μας. Ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που επηρεάζει όλους… Προσωπικά προσπαθώ να παραμένω αισιόδοξη και μαζί με όλη την ομάδα της Ocean Blue εργαζόμαστε πολύ σκληρά και εντατικά.

Μπορείς να μας μιλήσεις για τη νέα σου συλλογή; Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της;
Η νέα συλλογή μας με τίτλο "Medittarean glam" είναι ένα φανταστικό ταξίδι με προορισμό τροπικούς παραδείσους, με σκοπό η μαγεία της φύσης να σμίγει με την κοσμοπολίτικη και πολυτελή ατμόσφαιρα. Οι ρίγες, τα έντονα χρώματα, τα animal prints αλλά και τα τροπικά μοτίβα, σε συνδιασμό με περίτεχνα αξεσουάρ, είναι αυτά που κυριαρχούν φέτος στην Ocean Βlue.

Τι σε εμπνέει για να δημιουργήσεις;
Το καθετί μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης αλλά το στοιχείο που πάντα καθορίζει τις συλλογές μου είναι σίγουρα αυτό της φύσης. 

Ποια θα είναι τα επόμενά σου βήματα;
Η προσοχή μας ως ομάδα έχει ήδη επικεντρωθεί στα ανοίγματά μας στο εξωτερικό. Οι εξαγωγές είναι μια μεγάλη στήριξη σε εμάς αλλά και στην χώρα μας. 

Που μπορεί να βρει κανείς τις δημιουργίες Ocean Blue;
Όλη η συλλογή υπάρχει στο online κατάστημα www.oceanbluebeachwear.com και στην σελιδα μας στο facebook «OCEAN BLUE Swimwear». Εκεί, αναγράφονται τα καταστήματα που φιλοξενούν όλη τη συλλογή, ως επίσης και όλα τα καινούργια updates και tips μας.

Ποιο είναι το μεγαλύτερό σου όνειρο;
Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και αγάπη και σίγουρα να υπάρχει ανάμεσά μας αλληλοστήριξη και αλληλεγγύη μέχρι να έρθουν καλύτερες μέρες... Όσο για τα επαγγελματικά μου, ευελπιστώ ότι το ταξίδι της Ocean Blue θα συνεχίσει να είναι τόσο δημιουργικό και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. 

Πώς θα περιέγραφες τη Μάρσια με μία λέξη;
Προτιμώ να την περιγράψω με τρεις λέξεις: απαιτητική, αυθόρμητη και αισιόδοξη! (Χαμόγελο).

Δείτε πιο κάτω μερικές από τις δημιουργίες της Μάρσιας Θρασυβούλου για τη νέα συλλογή της Ocean Blue.

Tags μάρσια θρασυβούλου, Ocean Blue


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3856 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4423 s // Total time: 2.8279 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X