Mαριαλένα Ρουμελιώτη: Δεν πάει ο νους σου με ποιoν άλλο παίκτη του Survivor ήταν ζευγάρι εκτός από τον Σάκη Κατσούλη


Mαριαλένα Ρουμελιώτη: Δεν πάει ο νους σου με ποιoν άλλο παίκτη του Survivor ήταν ζευγάρι εκτός από τον Σάκη Κατσούλη

To αποκάλυψε ο ίδιος!

Πολύς λόγος γίνεται για την προσωπική ζωή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη τις τελευταίες ημέρες μετά την είσοδο του πρώην της, Σάκη Κατσούλη. Η δυνατή παίκτρια των Μπλε στο χθεσινό επεισόδιο βρέθηκε στο στόχαστρο απο τον James και τον Νίκο θεωρώντας πως εγκατέλειψε την παρέα τους επηρεασμένη απο τα αισθήματα που έχει για τον Σάκη με τον οποίο τα πηγαίνουν πολύ καλά στην καλύβα.

Μάλιστα σε μια διαμάχη που είχε η Μαριαλένα με τον James είδαμε να χάνεται ο έλεγχος όταν ο Σάκης εκνευρίστηκε που συζητούσαν την προσωπική του ζωή και όρμηξε στον James όπου παραλίγο να παίξουν μπουνιές αν δεν παρέβαιναν οι ψυχραιμότεροι. 

Χθες ένας πρώην παίκτης Survivor αποκάλυψε σε συνέντευξη του πως ήταν σε σχέση με την Μαριαλένα. Ο λόγος για τον πρωταθλητής καράτε Νίκο Κοσμά που τον γνωρίσαμε στο Survivor 3. "Καταρχάς με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουμε υπάρξει συναθλητές στην ίδια ομάδα" είπε αρχικά και όταν ρωτηθηκε εαν εκτός  απο συναθλητής υπήρξε και ζευγάρι με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη εκείνος απάντησε: "Ναι, ισχύει. Συνέβη πριν αρκετά χρόνια βέβαια, αλλά ναι ήμασταν σε σχέση για ένα διάστημα. Γνωριζόμασταν από μικρά παιδιά λόγω του αθλήματος και πριν 9-10 χρόνια ήμασταν και ζευγάρι".

Tags μαριαλενα ρουμελιώτη, survivor, gossip, νικος κοσμας, σακης κατσουλης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5821 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3913 s // Total time: 2.9734 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X