Margaret Zhang: Η 27χρονη νέα αρχισυντάκτρια της Vogue China


Margaret Zhang: Η 27χρονη νέα αρχισυντάκτρια της Vogue China

Η νέα editor-in-chief της Vogue China είναι μόλις 27 χρονών και είναι από τις νεότερες αρχισυντάκτριες της Vogue.

Η Margaret Zhang κατάγεται από την Κίνα αλλά είναι γεννημένη στην Αυστραλία και μετρά και 1,2 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram. Παίρνει τη θέση της Angelica Cheung, αρχισυντάκτριας της Vogue China από την ίδρυση της.

Η Anna Wintour, editor-in-chief και global editorial director, Vogue, και global chief content officer, Condé Nast, αναφέρει: “Είμαι πολύ χαρούμενη που η Margaret είναι η νέα μας editor-in-chief στη Vogue China. Η διεθνής εμπειρία της, η εξαιρετική ψηφιακή εμπειρογνωμοσύνη της σε πολλαπλές πλατφόρμες και τα ποικίλα ενδιαφέροντά της είναι ο τέλειος συνδυασμός για να οδηγήσει τη Vogue Κίνας στο μέλλον”.

Η Zhang είναι γνωστή στον χώρο της μόδας - βρίσκεται πάντα στην πρώτη σειρά των επιδείξεων μόδας και είναι αγαπημένη των φωτογράφων του streetstyle που απαθανατίζουν συχνά τη μινιμαλιστική αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερη αίσθηση του στυλ της. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστεί με την Vogue. Το 2016 δημιούργησε δύο ψηφιακά εξώφυλλα για το πρώτο τεύχος της Vogue ME China, όπου εμφανιζόταν και στα δύο.

“Η Vogue έχει τεράστια κληρονομιά, με πάνω από 125 χρόνια – τουλάχιστον στις ΗΠΑ – σημαντικής πολιτισμικής βαρύτητας”, λέει η Zhang. “Αυτός ο νέος ρόλος είναι μια απίστευτη ευκαιρία να συνδυάσω το υπόβαθρο, τις ικανότητες και τα ενδιαφέροντά μου”.

Photo credits: Instagram @margaretzhang
 

Tags vogue china, fashion, μόδα, Margaret Zhang


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3604 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3644 s // Total time: 2.7248 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X