Britney Spears: Έχετε δει τα δυο αγόρια της; Oι σπάνιες εικόνες που ανήρτησε μαζί τους


Britney Spears: Έχετε δει τα δυο αγόρια της; Oι σπάνιες εικόνες που ανήρτησε μαζί τους

Ο λόγος που δεν εχει δημοσιεύσει φωτογραφίες τους και τώρα της επέτρεψαν να το κάνει.

Την Britney Spears σε μια αλλιώτικη εμφάνιση της στα social media, έτυχε να πέτυχουμε, πρόσφατα μέσα από σχετική ανάρτηση που πετύχαμε.

Η διάσημη pop star, μοιράστηκε χθες, Τρίτη, 2 Μαρτίου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δυο σπάνιες εικόνες μαζί με τα αγόρια της, τον Sean Preston και τον Jayden James. 

Η Britney Spears, τα προηγούμενα χρόνια δημοσίευε ελάχιστες αναρτήσεις με τα παιδιά της και σε αυτές συνήθως ήταν με γυρισμένες πλάτες η δεν φαίνονταν καθαρά τα πρόσωπά τους, με την τελευταία ανάρτησή της να αλλάζει τα μέχρι στιγμής δεδομένα, και να εκπλήσσει ευχάριστα τους fans της.

Στη λεζάντα ωστόσο η pop diva σχολίασε τα εξής: "Είναι τρελό το πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος. Τα αγόρια μου έχουν μεγαλώσει πολύ τώρα. Ξέρω… ξέρω… είναι πολύ δύσκολο για κάθε μαμά, ειδικά μια μαμά με αγόρια να τα βλέπει να μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. Είμαι εξαιρετικά τυχερή γιατί τα δύο μωρά μου είναι τόσο ευγενικοί και τόσο καλοί που πρέπει να έκανα κάτι σωστό.Δεν έχω δημοσιεύσει φωτογραφίες τους εδώ και αρκετό καιρό γιατί είναι στην ηλικία όπου θέλουν να εκφράσουν και να δημιουργήσουν τη δική τους ταυτότητα και το καταλαβαίνω εντελώς. Αλλά έκανα αυτό το cool edit στη φωτογραφία μας και μαντέψτε, μου επέτρεψαν να τη δημοσιεύσω. Τώρα δεν νιώθω πλέον να με παραμελούν και θα πάω να γιορτάσω. Ω, υποθέτω ότι οι cool μαμάδες δεν το κάνουν αυτό.. Εντάξει, θα διαβάσω ένα βιβλίο τότε".Δείτε τους στην πιο κάτω gallery:

 

Tags gossip, showbiz, celebriites, britney spears, διασημοι, γιοι, παιδια, εικονες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2919 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2640 s // Total time: 3.5560 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X