Μαρτάκια για να υποδεχθείς την άνοιξη!


Μαρτάκια για να υποδεχθείς την άνοιξη!

Αυτό το αγαπημένο αξεσουάρ μας υπενθυμίζει με τον πιο όμορφο τρόπο πως έφτασε η άνοιξη. Επίλεξε το δικό σου από τις παρακάτω προτάσεις.   

Αμέτρητα local καταστήματα και σχεδιάστριες κοσμημάτων προτείνουν διαφορετικές εκδοχές από το must have accessory του μήνα - τα μαρτάκια. 

Κατά την παράδοση, η χαρακτηριστική άσπρη και κόκκινη κλωστή προστάτευε από τις πρώτες αχτίδες του ήλιου, αλλά πλέον οι αμέτρητες fashionable επιλογές στα μαρτάκια σου δίνουν την ευκαιρία να το ταιριάζεις με άλλα κοσμήματα και να το εντάξεις στο στυλ σου.

Στο @augusta_jewellery που συνήθως φτιάχνει μοντέρνα κοσμήματα, θα βρεις μια σειρά από διαφορετικά σχέδια στα μαρτάκια, με τα περισσότερα να έχουν και ματάκι για να μην σε πιάνει το κακό μάτι. Όλα τα σχέδια είναι girly με λεπτομέρειες όπως playful φιογκάκια. Βρείτε τα στο instagram @augusta_jewellery και στο eshop στο etsy.com

H Χάρις Θεοδότου έχει φτιάξει μια σειρά από χειροποίητα μαρτάκια με ματάκια, χρωματιστές χάντρες και φουντίτσες. Βρείτε τα στο @charistheodotou στο instagram.

Το @luisajewels έφτιαξε μια σειρά από μαρτάκια που μοιάζουν με κοσμήματα και μπορούν να συνδυαστούν άνετα με τα χρυσά σου κοσμήματα αφού είναι επενδυμένα με χρυσές λεπτομέρειες και διαμαντάκια. Βρείτε τα στο @luisajewels στο instagram και στην ιστοσελίδα www.luisajewels.com 


 

Tags ΜΑΡΤΑΚΙΑ, μόδα, shopping, άνοιξη, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4360 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3687 s // Total time: 2.8046 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X