Η εξομολόγηση της Άντρεας Νικολάου Παναγή για την περίοδο του θηλασμού: “Μέσα μου ένιωθα χάλια”


Η εξομολόγηση της Άντρεας Νικολάου Παναγή για την περίοδο του θηλασμού: “Μέσα μου ένιωθα χάλια”

Η μακροσκελής αναφορά της νεαρής χορεύτριας για τις πρώτες ημέρες της μητρότητας  

Η Άντρεα Νικολάου Παναγή εδώ και μερικούς μήνες έχει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον άντρα της ζωής της, Κωνσταντίνο Παναγή. 

Διαβάστε ακόμα: Άντρεα Νικολάου Παναγή: Μας έδειξε πρώτη φορά το πρόσωπο της κορούλας της! [εικόνες]

Η νεαρή χορεύτρια θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων χρησιμοποιώντας το “Question Sticker” του instagram, όπου κλήθηκε να αναφερθεί στον θηλασμό με την ίδια να κάνει μία πολύ προσωπική εξομολόγηση.

“Πονεμένη ιστορία. Το ήθελα πάρα πολύ αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα! Δεν είχα καθόλου γάλα και ο θηλασμός με έριχνε πολύ ψυχολογικά! Μέσα μου ένιωθα χάλια και έλεγα “γιατί εγώ να μην τα καταφέρνω. Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά; Δεν είμαι καλή μαμά; Να το προσπαθήσω ξανά;” Και όλη αυτή η εσωτερική πίεση, το άγχος μου και η ένταση μεγάλωναν. Έπρεπε όμως να το σταματήσω γιατί μετέδιδα στο μωρό μου αυτά τα αρνητικά συναισθήματα. Στο ταξίδι της εγκυμοσύνης μου, έλεγα ότι ήθελα να γεννήσω φυσικά, χωρίς επισκληρίδιο, αναισθησία και να θηλάσω. Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε! Ηθικό δίδαγμα: Άσε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους. Κάποια πράγματα στη ζωή δεν προγραμματίζονται. Ο Θεός ξέρει τι να στείλει στο δικό σου δρόμο και πίστεψέ με θα είναι μόνο για καλό”, έγραψε η Άντρεα στην ανάρτησή της. Δείτε πιο κάτω το σχετικό post: 


 

Tags αντρεα νικολαου παναγη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6098 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3832 s // Total time: 2.9930 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X