Η Εύη Παπαμιχαήλ απαντάει σε όσα είπε για τη φετινή συμμετοχή μας στην Eurovision η Αλέξια Βασιλείου! [βίντεο]


Η Εύη Παπαμιχαήλ απαντάει σε όσα είπε για τη φετινή συμμετοχή μας στην Eurovision η Αλέξια Βασιλείου! [βίντεο]

Πως σχολίασε τις έντονες αντιδράσεις από μερίδα κόσμου για το τραγούδι “El Diablo”  

Σάλος προκλήθηκε στο νησί μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού “El Diablo” που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, στο Ρότερνταμ. 

Διαβάστε ακόμα: 'Ελενα Τσαγκρινού: Η απάντησή της στις αντιδράσεις που δέχεται το "El Diablo"

Μεταξύ αυτών που αντέδρασαν για την εν λόγω συμμετοχή ήταν και η πολύ γνωστή και καταξιωμένη τραγουδίστρια, Αλέξια Βασιλείου, για τους λόγους που εξήγησε εκτενώς σε ανάρτηση που έκανε στα social media. 

Η αρχηγός της κυπριακής αποστολής, Εύη Παπαμιχαήλ, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή “Έλα να δεις” το μεσημέρι της Δευτέρας, 1 Μαρτίου, κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα ακούστηκαν από την Αλέξια Βασιλείου, επισημαίνοντας: “Αρχικά να πω ότι την Αλέξια την αγαπώ πολύ και την εκτιμώ βαθύτατα […] Το ΡΙΚ είναι ίσως το μόνο κανάλι που δίνει βήμα σε νέους ανθρώπους της Κύπρου και για τη μουσική και για άλλα θέματα. Ελλάδα και Κύπρος είμαστε δύο διαφορετικές χώρες αλλά είμαστε ένα έθνος. Μία μουσική βιομηχανία […] Όταν η Άννα Βίσση εκπροσωπούσε την Ελλάδα, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Λούκας Γιώρκας, αυτοί οι Κύπριοι καλλιτέχνες, να θεωρήσουμε ότι στέρησαν από Ελλαδίτες καλλιτέχνες την εκπροσώπηση Ελλαδιτών καλλιτεχνών;”. 

Κατόπιν, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις από μερίδα κόσμου, που θεώρησαν το τραγούδι “El Diablo” προσβλητικό, ανέφερε πως δεν περίμενε τέτοιες αντιδράσεις και διευκρίνισε πως δεν υπάρχει η πρόθεση απόσυρσης του τραγουδιού.  Δείτε πιο κάτω τα βίντεο από το omegalive:

 

 

 

 

Tags ευη παπαμιχαηλ, el diablo, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8535 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3715 s // Total time: 3.2250 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X