Κολλητός φίλος του Σάκη Κατσούλη: "Η Μαριαλένα ήξερε πως θα τον δει μπροστά της στο παιχνίδι"


Κολλητός φίλος του Σάκη Κατσούλη: "Η Μαριαλένα ήξερε πως θα τον δει μπροστά της στο παιχνίδι"

\"Καρφώνει\" την παίκτρια των μπλε και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη σχέση του ζευγαριού.

Τη μεγαλύτερη ανατροπή όσον αφορά στη συμβίωση στο "Survivor" είδαμε την προηγούμενη Kυριακή. Η Μαριαλένα σοκαρισμένη είδε να φθάνουν τρεις νέοι παίκτες στην καλύβα τους και μεταξύ τους ήταν ο πρώην σύντροφος της Σάκης Κατσούλης μαζί με την νυν σύντροφο του, όπως η ίδια θεωρούσε, Χριστίνα Κεφαλά.

Η ίδια δεν πίστευε στα μάτια της αν και τις επόμενες ημέρες ενώ τον αποκάλεσε "καρακιόζη" που μπήκε στο ριάλιτι ενώ γνώριζε πως βρισκόταν και εκείνη μέσα, φαίνεται όχι μόνο να το έχει χωνέψει αλλά τους είδαμε σε πολλά πλάνα μαζί κάνοντας του μέχρι και μασάζ. Ο κολλητός φίλος του Σάκη Κατσούλη, μίλησε στο "Πρωινό" και έκανε αποκαλύψεις για την σχέση Μαριαλένας-Σάκη αφήνοντας εκτεθειμένη την παίκτρια των μπλέ.

Συγκεκριμένα είπε: "Με τον Σάκη είμαστε οικογενειακοί φίλοι και με τη Μαριαλένα είμαστε φίλοι, τη γνωρίζω πριν από τον Σάκη, περίπου 10 χρόνια. Γνώριζα ότι ο Σάκης έχει κάνει αίτηση για το "Survivor" και το ήξερε και η Μαριαλένα. Ήξερε πως μπορεί να τον δει μπροστά της, απλά νομίζω ότι μετά από τόσο καιρό δεν θα το πίστευε πια" και πρόσθεσε: "Πήγαιναν σοβαρά ναι, συζητούσαν τη ζωή τους μαζί. Αν παντρευόντουσαν είχαμε πει ότι ο κουμπάρος θα είμαι εγώ. Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση, αλλά προβλήματα στην καθημερινότητά τους. Δεν χώρισαν και τόσο άσχημα".

Tags survivor, celebrities, gossip, showbiz, μαριαλενα, σακης κατσουλης, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0808 s (290 Queries.) // Parse time: 0.2781 s // Total time: 3.3588 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X