"Ηouse of Fame": Η εντυπωσιακή έναρξη του πρώτου live και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση [βίντεο]


"Ηouse of Fame": Η εντυπωσιακή έναρξη του πρώτου live και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση [βίντεο]

Η πρεμιέρα του μουσικού reality που παρακολουθήσαμε.

Το πρώτο live show του "House of Fame", είναι πλεον γεγονός, μιας και χθες, Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, οι τηλεθεατές της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους 17 σπουδαστές και όχι μόνο στην καλύτερη τους εμφάνιση. 

Η εκρηκτική παρουσία της Ελένης Φουρέιρα, δεν θα μπορούσε να μη σχολιαστεί αφού για άλλη μια φορά ειδαμε την τραγουδίστρια να δίνει τον καλύτερο της εαυτό, σε αυτό το νέο της ρόλο, της παρουσίασης, τον οποίο και πρώτη φορά κάνει.

Η κριτική επιτροπή με τους Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο, εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, ενώ αυτοί που έκλεψαν την παράσταση ήταν οι σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας.

Υπέροχα live acts, ερμηνείες που συγκίνησαν, αλλά και πολύ λάμψη ήταν μερικά από τα Highlights του πρώτου live του νέου reality που υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου.

Ωστόσο, τρεις σπουδαστές στο τέλος της πρεμιέρας βρέθηκαν στη δύσκολη θέση της υποψηφιότητας προς αποχώρηση, με αυτούς να είναι Έλενα Ροϊνού, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και η Άλεξ Μαντή. Δείτε τα βίντεο πιο κάτω:

 

 

 

 

 

Tags house of fame, gossip, showbiz, celebrities, Live, Ελένη Φουρέιρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9356 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2384 s // Total time: 3.1740 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X