Βαρβάρα Χριστοφή: Η στήριξη σε Μπιπίλα και τα καυστικά σχόλια για Λιγνάδη [εικόνα]


Βαρβάρα Χριστοφή: Η στήριξη σε Μπιπίλα και τα καυστικά σχόλια για Λιγνάδη [εικόνα]

\"Οσον αφορά το δικό σας ταλέντο κύριε Λιγνάδη...ούτε να το βράσω δε θέλω\".

Με ανάρτηση της στον λογαριασμό της στο instagram, και μέσω ενός instastory η Βαρβάρα Χριστοφή, μοιράζεται την εμπειρία από τη γνωριμία που είχε με τον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα, ρίχνοντας τα βέλη της παράλληλα στον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Κύπρια ηθοποιός ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί δημοσία τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Ηθοποιών, μετά τις κατηγορίες και τους χαρακτηρισμούς ως μέτριο ηθοποιό, που δεχθηκε από τον κατηγορούμενο.

Διαβάστε ακόμα: Βαρβάρα Χριστοφή: Η ηθοποιός μας "συστήνει" τον αγαπημένο της σε μία matchy – matchy εμφάνιση!

Συγκεκριμένα η ίδια έγραψε: "Είχα την μεγάλη χαρά και τύχη να έχω καθηγητή μου τον κύριο Σπύρο Μπιμπίλα όταν σπούδαζα ηθοποιός στο πρώτο έτος. Όχι μόνο δεν είναι μέτριος ηθοποιός, αλλά ούτε και μέτριος ανθρώπος δεν είναι. Είναι από τους πιο συμπαθητικούς, γλυκούς, καλούς, σωστούς ανθρώπους που γνώρισα στις σπουδές μου. Ειναι άνθρωπος με απέραντη αγάπη, αφοσίωση και πάθος για την δουλειά του. Με αγάπη και σεβασμό στους νέους. Χαίρομαι για τον ρόλο του ως Πρόεδρος στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ευτυχώς και ένας καλός άνθρωπος σε μια θέση) και επικροτώ το έργο και τη συνεισφορά του.
Σε αντίθεση με εσάς, κύριε Λιγνάδη, που ευτυχώς δε σας είχα καθηγητή μου ούτε σας γνώρισα προσωπικά στην Αθήνα, το ότι σε κάποιους ηθοποιους δε δόθηκαν οι απέραντες ευκαιρίες, ρόλοι και δουλειές για να δείξουν την αξία του ταλέντου τους δε σημαίνει οτι ειναι μέτριοι. Οσο αφορά το δικό σας ταλέντο που αναμφισβήτητα πιστεύετε ότι έχετε μεγάλο και αναμφισβήτητα δεν πιστεύετε ότι είναι και θέμα υποκειμενικό, αλλά και το ταλέντο όλων των υπολοίπων ψυχοπαθών, ούτε να το βράσω δε θέλω".
Δείτε την εικόνα πιο κάτω:

Tags βαρβαρα χριστοφη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, Ηθοποιός, δημητρης λγιναδης, σπύρος μπιμπίλας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0048 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0279 s // Total time: 0.0326 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X