Έλλη Κοκκίνου: Η εσπευσμένη εισαγωγή στην εντατική και οι κρίσιμες ώρες


Έλλη Κοκκίνου: Η εσπευσμένη εισαγωγή στην εντατική και οι κρίσιμες ώρες

Οι φόβοι των γιατρών.

Μια προσωπική εξομολόγηση για τη ζωή της έδωσε στο περιοδικό “Υου”,πρόσφατα η Έλλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε και για τη δύσκολη φάση που της πανδημία του κορωνοιού, με την ίδια να σχολιάζει πως ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, εκφράζοντας τον φόβο της.

Χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου σχολίασε: “Ανήκω όντως στις ευπαθείς ομάδας και φοβάμαι αρκετά. Δεν σου κρύβω ότι είχα τρομοκρατηθεί και κάποια στιγμή αρνιόμουν να δω ειδήσεις, γιατί με έπιανε πλάκωμα στο στήθος, ειδικά όταν έδειχνε τον κόσμο στις εντατικές διασωληνωμένο και άκουγα τον ήχο των μηχανημάτων στην εντατική. Επειδή έχω βιώσει την εμπειρία της εντατικής, τους πρώτους μήνες έβλεπα εφιάλτες”.

Διαβάστε ακόμα: Έλλη Κοκκίνου: Οι αποκαλύψεις που έκανε για τον έφηβο γιο της και την κουμπάρα της, Τζένη Μπότση [βίντεο]

Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως το 2001, χρειάστηκε να κάνει εσπευσμένα εισαγωγή στην εντατική με πνευμονία, λοίμωξη αναπνευστικού και πνευμοθώρακα, καθώς όλα αυτά ξεκίνησαν με ένα απλό κρύωμα.

Ενώ συμπλήρωσε: “Ξέρεις τι είναι να ασφυκτιάς και να μην αντέχεις άλλο; Ήμουνα έτοιμη για διασωλήνωση, έχοντας 185 παλμούς το λεπτό. Οι γιατροί φοβήθηκαν μη με προδώσει η καρδιά μου, ευτυχώς όμως, επειδή έκανα για χρόνια πολλή γυμναστική, λόγω καλής φυσικής κατάστασης, η καρδιά μου άντεξε”.

Tags ελλη κοκκινου, διασημοι, τραγουδιστρια, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4937 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3970 s // Total time: 2.8908 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X