Μαρίνα Φιλιππίδου - Θεοχάρους: Το "καυτό κουτσομπολιό" με τον Ανδρέα Γιόρτσιο κατά λάθος on air! 


Μαρίνα Φιλιππίδου - Θεοχάρους: Το "καυτό κουτσομπολιό" με τον Ανδρέα Γιόρτσιο κατά λάθος on air! 

Η άβολη στιγμή που της συνέβη στον αέρα!   

Η Μαρίνα Φιλιππίδου – Θεοχάρους η οποία έχει στο βιογραφικό της μία επιτυχημένη καριέρα σε τηλεόραση και ραδιόφωνο στο νησί μας, πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Down Town” και στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους, όπου μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο ήτα ντο πιο περίεργο περιστατικό που θυμάται να της έχει συμβεί on air.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, αποκάλυψε: “Έχει τύχει στο κλείσιμο εκπομπής να έχω αφήσει ανοιχτό μικρόφωνο και να μπαίνει φορτσάτος ο Ανδρέας Γιόρτσιος, ο οποίος είχε εκπομπή αμέσως μετά τη δική μου, με διάθεση για καυτό κουτσομπολιό. Ευτυχώς, σε χρόνο ντετέ, έπεσε σήμα από συναδέλφους που άκουγαν απ’ έξω, αλλά εντωμεταξύ εγώ ήδη ένιωθα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Μέχρι να περάσει η ώρα και να ξεκαθαρίσει το τι βγήκε στον αέρα, ένιωθα σαν να είχα πάθει πολλαπλά εγκεφαλικά. Γενικά έχω κάνει διάφορες μικρογκάφες, όλες, όμως στο πλαίσιο του επιτρεπτού”.
 

Tags Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους, Ανδρεας Γιορτσιος, ραδιοφωνο, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5377 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3363 s // Total time: 2.8740 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X