Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση Παντελή Παντελίδη πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του [βίντεο]


Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση Παντελή Παντελίδη πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του [βίντεο]

Ήρθε στο φως της δημοσιότητας ανήμερα της ημέρας που έχασε τη ζωή του ο αγαπημένος τραγουδιστής   

Σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια “έφυγε” από τη ζωή ο Παντελής Παντελίδης σκορπίζοντας θλίψη στο πανελλήνιο, με τους θαυμαστές του να μην μπορούν να το πιστέψουν.

Μέχρι και σήμερα υπάρχουν εκκρεμότητες νομικού περιεχομένου με τις δύο συνεπιβάτισσές του εκλιπόντος τραγουδιστή στο μοιραίο τζιπ που επέβαιναν κατά το δυστύχημα και με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. 

Ο δημοσιογράφος και πολύ στενός φίλος του τραγουδιστή, Νάσος Γουμενίδης, έκανε μία αποκάλυψη το πρωί της Πέμπτης, 18 Φεβρουαρίου στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε κι έδεσε” όσον αφορά σε μία σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση.

“Πριν από ενάμιση χρόνο ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Ιωαννίδης… κατέθεσε ένα πολύ σημαντικό έγγραφο στον εισαγγελέα εφετών… Δεν ήταν έγγραφο που έφερε την απόλυτη ανατροπή. Ήτανε όμως στοιχείο που μπορεί να αλλάξει πάρα πολλά δεδομένα από αυτά που γνωρίζουμε ήδη. Έδωσε μία πραγματογνωμοσύνη του κορυφαίου, κατ’ εμέ πραγματογνώμα στην Ελλάδα, του κ. Δέδε στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα με φωτογραφίες και με αναλύσεις στο σημείο του δυστυχήματος ότι σημαντική, αν όχι καθολική, αιτία του δυστυχήματος ήταν η κακοτεχνία στον δρόμο. Μιλάμε για έναν δρόμο, ο οποίος θα έπρεπε να έχει μπάρες… Αντ’ αυτού οι μπάρες δεν ήταν συντηρημένες ως όφειλε το ελληνικό δημόσιο, ως όφειλε στη συγκεκριμένη, πολύ επικίνδυνη στροφή. Αντ’ αυτού υπήρχαν κάποια πολύ μεγάλα κομμάτια τσιμέντου τα οποία ουσιαστικά αντικαθιστούσαν την υποτυπώδη ασφάλεια που έδιναν οι μπάρες μέχρι να φτιαχτούν οι μπάρες”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Κατόπιν, ανέφερε: “Εδώ και 17 μήνες το συγκεκριμένο έγγραφο το έχει ο εισαγγελέας εφετών και δεν το έχει δώσει στον εισαγγελέα Πρωτοδικών προκειμένου να το βάλει στη δικογραφία… Καταλαβαίνετε πως αν η εισαγγελία αποφανθεί ότι ένα πολύ σημαντικό ποσοστό του δυστυχήματος οφείλεται στο γεγονός ότι ο δρόμος ήταν κακοφτιαγμένος, αλλάζει όλη η ιστορία”.  

Το εν λόγω ρεπορτάζ που παρουσίασε στην εκπομπή "Ήρθε κι έδεσε" ο Νάσος Γουμενίδης, δημοσιεύθηκε παράλληλα και στην προσωπική του ιστοσελίδα nassosblog.gr
 

Tags Παντελής Παντελίδης, διασημοι, νασος γουμενιδης, showbiz, gossip, celebrities, δυστύχημα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0067 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3682 s // Total time: 2.3749 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X