Salma Hayek: Απαντάει ευθέως σε όσους ισχυρίζονται πως παντρεύτηκε τον σύζυγό της για τα λεφτά του!


Salma Hayek: Απαντάει ευθέως σε όσους ισχυρίζονται πως παντρεύτηκε τον σύζυγό της για τα λεφτά του!

Η γοητευτική ηθοποιός σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για τον γάμο της  

Η Salma Hayek και ο σύζυγός της François-Henri Pinault είναι ένα από τα διάσημα ζευγάρια που κατάφεραν να έχουν διάρκεια όσον αφορά στον γάμο τους.

Η ηθοποιός πρόσφατα φιλοξενήθηκε στο podcast “Armchair Expert”, όπου κλήθηκε να μιλήσει για τον γάμο της, με τον παρουσιαστή μάλιστα να της μεταφέρει όλα όσα ακούγονται για εκείνην και την απόφαση να παντρευτεί τον συγκεκριμένο άντρα εξαιτίας του μεγάλου τραπεζικού του λογαριασμού. 

Η ίδια, απάντησε λέγοντας: “Με έκανε καλύτερο άνθρωπο και μεγάλωσα τόσο καλά σε ένα υγιές περιβάλλον. Και όταν τον παντρεύτηκα όλοι έλεγαν, ότι τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του. Και σκέφτηκα “Μπορείς να λες ότι θες. Είμαστε 15 χρόνια μαζί και βαθιά ερωτευμένοι”. Δεν προσβάλλομαι καν”. 

Κατόπιν, μιλώντας για τον σύζυγό της είπε: “Υπάρχει διάκριση ακόμα και στους πλούσιους άντρες. Αμέσως σκέφτεσαι ότι επειδή κάποιος είναι πλούσιος, ίσως δεν είναι καλός άνθρωπος, ίσως είναι υλιστής, κάποιος που δεν έχει αξίες, ίσως είναι χαζός ή δεν του αξίζει να έχει τόσα λεφτά. Υπάρχουν όλες αυτές οι προκαταλήψεις και τις άκουσα όλες εντωμεταξύ”. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει μία κόρη, τη 12χρονη Valentina. 
 

Tags salma hayek, François-Henri Pinault, ζευγαρι, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1876 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3271 s // Total time: 2.5147 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X