"Survivor": Η οικειοθελής αποχώρηση της Έλενας Κρεμλίδου [βίντεο]


"Survivor": Η οικειοθελής αποχώρηση της Έλενας Κρεμλίδου [βίντεο]

Όσα εξομολογήθηκε η ίδια.

Πιεσμένη και καταβεβλημένη έδειχνε το τελευταίο διάστημα η παίκτρια της μπλε ομάδας, Έλενα Κρεμλίδου.

Η διαγωνιζόμενη του “Survivor” αφότου γύρισε από την κλινική επισκέφθηκε για τελευταία φορά την παραλία των μπλε ενημερώνοντας τους συμπαίκτες της για την απόφαση της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality επιβίωσης.

Διαβάστε ακόμα: "Survivor": Αυτός είναι ο πρώτος πολυσυζητημένος παίκτης προς αποχώρηση της εβδομάδας [βίντεο]

Η ίδια στις δηλώσεις της ανέφερε πως νιώθει περήφανη που έφτασε μέχρι αυτό το σημείο, ενώ κρατάει μόνο τις μοναδικές και χαρούμενες στιγμές που της χάρισε το παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά σχολίασε: "Θα υπάρξω καλύτερα, ήρθα να σας χαιρετήσω γιατί φεύγω. Καταλήξαμε με τους γιατρούς στο ότι δεν μπορώ να συνεχίσω, πάλι ξεκουράστηκα χθες για αυτό είμαι κάπως καλύτερα σήμερα, αλλά θα είμαι πάλι κάτω. Είναι το καλύτερο αυτό για μένα, η υγεία πάνω από όλα. Δεν περίμενα να το πω αυτό, αλλά το Survivor είναι πολύ σκληρό, πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι. Όντως το πιο σκληρό, όποιος σωματικά η ψυχικά αντέχει, εγώ έζησα το δικό μου Survivor, νιώθω πολύ περήφανη που ήρθα μέχρι αυτό το σημείο. Για μένα αυτό ήταν το όριο μου και είναι ένα βραβείο που αναγνωρίζω στον εαυτό μου. Κρατάω και παίρνω μόνο τις θετικές στιγμές το Survivor μου χάρισε μοναδικές στιγμές που δεν θα ξανά ζήσω ποτέ. Είμαι πολύ χαρούμενη που ήμουν μέρος σε κάτι τόσο μεγάλο και κάτι που δεν έχουν την ευκαιρία πολύ να ζήσουν".Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags survivor, αποχωρηση, ελενα κρεμλιδου, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2123 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3540 s // Total time: 2.5664 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X